Themavoorlichting 19 december 2011

Maandag 19 december a.s. van 14.00-15.15 uur                             
Plaats: Waaier zaal 2

Deze voorlichting is met name bedoeld voor B3-studenten die in februari beginnen met hun bachelorthese en B3- of pre-masterstudenten die in februari zullen starten met hun master.
Mocht je hier echter niet toe behoren, maar toch alvast graag meer willen weten over de verschillende masterspecialisaties, dan ben je ook van harte welkom.

De voorlichting zal om 14.00 uur beginnen met een presentatie door de studieadviseur met informatie over de bachelorthese, het afstudeerweb en de master.
Vervolgens zullen de themacoördinatoren achtereenvolgens de verschillende masterrichtingen (Conflict, Risico en Veiligheid / Gezondheidspsychologie / Geestelijke Gezondheidsbevordering / Instructie, Leren en Ontwikkeling / Human Factors en Mediapsychologie) presenteren.

In aansluiting hierop organiseert Dimensie een studentenvoorlichting. In deze voorlichting zullen studenten van verschillende afstudeerrichtingen vertellen over hun eigen ervaringen bij het schrijven van hun bachelorthese en het volgen van hun masterrichting. Zij zullen tips geven maar ook vertellen wat voor hen de valkuilen waren. Daarnaast is er de ruimte om al je vragen over deze onderwerpen te stellen. Je krijgt dus een realistisch beeld gegeven vanuit de student!
Schrijf je voor deze voorlichting in via de Blackboard-pagina van Dimensie! Ben je nog niet toegevoegd? Zoek op Blackboard via organisaties en voeg jezelf toe!

De studentenvoorlichting vindt plaats op:

Dinsdag 20 december a.s. van 12.30-13.30 uur
Plaats: Carre zalen 3a/3b/3d/3e/3f

Graag tot ziens!