Voorlichting over de masterrichtingen op 21, 22 en 23 mei 2013

Beste bachelor- of pre-masterstudent Psychologie,

 

Hierbij willen we je uitnodigen voor de aanstaande themavoorlichting, waar informatie wordt gegeven over de inhoud van de verschillende specialisaties in de master. Deze voorlichting is met name bedoeld voor B2/B3-studenten die in september beginnen met hun bachelorthese en B3- of pre-masterstudenten die in september zullen starten met hun master. Mocht je hier niet toe behoren, maar toch alvast graag meer willen weten over de verschillende (master)specialisaties die binnen Psychologie aan de UT worden aangeboden, dan ben je ook van harte welkom.

De voorlichting heeft een wat andere opzet dan voorgaande keren en vindt plaats in verschillende ronden. De themacoördinator van een masterspecialisatie zal een presentatie geven met betrekking tot de betreffende specialisatie. Daarbij is er (nu meer) ruimte voor interactie en het stellen van vragen.

De voorlichting vindt plaats op de volgende momenten:

Dinsdag 21 mei                 12.40 – 13.05 uur             Instructie, Leren & Ontwikkeling (Hans van der Meij)

Dinsdag 21 mei                 13.10 – 13.35 uur             Gezondheidspsychologie (Stans Drossaert)

Woensdag 22 mei           12.40 – 13.05 uur             Conflict, Risico & Veiligheid (Sven Zebel)

Woensdag 22 mei           13.10 – 13.35 uur             Human Factors & Engineering Psychology (voorheen genaamd Human Factors en Mediapsychologie) (Marit Ruitenberg)

Donderdag 23 mei          12.40 – 13.05 uur             Positieve Psychologie & Technologie (voorheen genaamd Geestelijke gezondheidsbevordering) (Martine Veehof)

Alle ronden vinden plaats in Cubicus zaal B209. Aanmelden is niet nodig.

 

Deze themavoorlichting sluit goed aan bij de Master Your Future: Dé Werkvelddag Psychologie op 14 mei 2013. Als je je goed wilt laten informeren over de specialisaties en wilt voorbereiden op het werkveld dan volg je in combinatie met de voorlichting ook de werkvelddag. Zie voor meer informatie hierover: Blackboard –> Organisations –> Master Your Future: Dé Werkvelddag Psychologie. Voor de Werkvelddag kun je je aanmelden t/m 7 mei aanstaande.

Met vriendelijke groet,

mede namens de studieadviseurs Psychologie,

Laura Holsbeeke