Vacature OIO Het Nederlands Kanker Instituut

Het Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (NKI-AVL) zoekt voor

de afdeling Psychosociaal Onderzoek en Epidemiologie (PSOE) een

OIO

36 uur

vacaturenummer 2010/115

Programma:

ACARE2MOVE is een programma bestaande uit 5 deelprojecten gericht op verbetering van de situatie van kankerpatiënten (patient empowerment) met name door middel van het stimuleren van fysieke activiteit en revalidatie.

De deelprojecten betreffen:

-

IT supported patient empowerment

-

Telemonitoring van kankerpatiënten na grote buik- en thoraxoperaties

-

Return to work

-

Cost benefit en Cost Effectiveness analyse

-

Implementatie van de landelijke revalidatie richtlijn

Alle deelprojecten moeten in de jaren 4 en 5 van het project tot implementatie in 10 ziekenhuizen leiden. Het programma en de projecten starten bij voorkeur uiterlijk per 1 november 2010.

De functie:

U bent werkzaam binnen het deelproject ‘IT-supported patient empowerment’. Dit deelproject is gericht op literatuuronderzoek, technisch en patiëntgerichte ontwerp- en testen, een praktische pilot van een interactieve “patient portal”. Vanaf het 4e jaar wordt implementatie in een tiental ziekenhuizen begeleid. Dit project is gericht op long- en borstkankerpatiënten.

In de interactieve portal wordt in elk geval een standaard nazorgplan, online quality of life- en klachten scores en fysische activiteitsscores ingebouwd en dient een patiëntgericht feedback systeem ontwikkeld te worden. Ook de in een ander deelproject te ontwikkelen telemonitoring voor longpatiënten dient te worden ingebouwd.

Wat vraagt het NKI-AVL?

-

Gezondheids-, Communicatiewetenschap of Psychologie achtergrond

-

Bewezen belangstelling voor IT-gerelateerde projecten en bij voorkeur voor patiëntcommunicatie en /of cancer survivorship

Wat biedt het NKI-AVL?

Het betreft een dienstverband voor een periode van 4 tot 5 jaar. Het salaris voor een OIO bedraagt minimaal € 2.377,- en maximaal € 3.114,-  bruto per maand, conform OIO- schalen bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen. Naast deze arbeidsvoorwaarden biedt het NKI-AVL een uitstekende werksfeer in een gespecialiseerd ziekenhuis. Niet voor niets staan wij in 2009 in de top 25 van beste werkgevers.

Eerst meer weten?

Voor nadere informatie kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met Prof. Dr. Wim H. van Harten, w.v.harten@nki.nl of 020-512 2860.

U wilt meteen solliciteren?

Uw sollicitatiebrief en curriculum vitae, kunt u als bijlagen toevoegen aan het webformulier (zie onderstaande link). Na het verzenden van het formulier zult u dan spoedig een reactie van ons ontvangen.

Alléén als bovenstaande webformulier door onverwachte technische redenen niet ingevuld kan worden, kunt u uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae sturen naar het e-mailadres work@nki.nl met vermelding van het vacaturenummer in de onderwerpregel van de e-mail of in de sollicitatiebrief.