Methodologiewinkel: Wil je bijlessen statistiek en/of methodologie geven? Of heb je zelf bijles nodig?

MELD JE AAN BIJ DE METHODOLOGIEWINKEL

De methodologiewinkel is op zoek naar UT studenten die geschikt zijn om bijles te geven in statistiek en/of methodologie aan mede UT-studenten. Wil jij graag bijles geven en daarvoor een vergoeding ontvangen? Geef je dan via deze link op.

Of heb jij als student juist behoefte aan bijles in statistiek en/of methodologie? Ook dan kun je je via deze link aanmelden bij de methodologiewinkel voor bijlesmogelijkheden.

Verder heeft de Methodologiewinkel/test-o-theek een wijziging aangebracht in haar openingstijden.

De winkel is voor de periode van het eerste kwartiel geopend op:

Maandag 12.45u – 16.45u
Dinsdag 09.00u – 13.00u
Donderdag 09.00u - 13.00u

Locatie Gebouw Chalet (nr. 39), kamer 0.24

De Methodologiewinkel is een initiatief van de vakgroep OMD. Zowel medewerkers als studenten kunnen hier terecht voor methodologisch en statistisch advies. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het opzetten van een studie of bij het analyseren van een bestaande data set. Ook levert de winkel hulp bij SPSS-problemen.