Eerste (intro) college/informatie nieuwe EERSTEJAARS BACHELORstudenten

Op maandag 3 september om 10.45 uur in gebouw Waaier zaal 2 vindt het allereerste college plaats voor eerstejaars bachelorstudenten Psychologie. Dit is een zeer belangrijke startbijeenkomst waarin je de benodigde informatie ontvangt om te kunnen starten met de opleiding en waarin je leert hoe je je moet inschrijven voor vakken en werkgroepen.

Het introcollege is bedoeld voor alle nieuwe bachelorstudenten. Dus ook voor studenten die de opleidings introductiedag op maandag 27 augustus hebben bijgewoond.

Hieronder vind je alvast wat algemene informatie voor de start van jouw studie Psychologie aan de UT.

Boeken: De boekenverkoop wordt geregeld door studievereniging Dimensie, www.dimensie.utwente.nl. Boeken worden verkocht op maandag 3 september en dinsdag 4 september tussen 10.00 en 16.00 uur in de Rubix in gebouw Cubicus (bij de hoofdingang rechts de gang in en dan meteen weer links). Het pakket voor eerstejaars bachelorstudenten psychologie, eerste kwartiel 2012-2013 bedraagt ongeveer 212 euro. Je kunt uitsluitend betalen met PINpas.

Mocht je willen weten welke boeken je voor vakken nodig hebt, dan kun je de Osiris Onderwijscatalogus raadplegen.

Colleges/rooster: Je rooster kun je downloaden van deze website, www.utwente.nl/psy en onder ‘roosters bachelor PSY’. De inschrijving voor vakken, werkgroepen en tentamens wordt toegelicht op de website van student services (bovenaan de pagina via de link ‘Onderwijssystemen Universiteit Twente – informatie voor eerstejaars).

Mocht je nog een plattegrond van de UT nodig hebben, dan vind je die hier: www.utwente.nl/route.

ICT account: Je ICT account (studentennummer en wachtwoord) gebruik je om in te loggen bij je studentenmail, je in te schrijven voor vakken, en je aan te melden voor tentamens. Als je al ingeschreven bent en het account nog niet hebt, dan kun je bij de ICT Service helpdesk van de UT langs gaan om je inloggegevens te krijgen. Neem wel een legitimatie mee! De ICT Service desk vind je in gebouw de Horst. De receptie van de Horst kan je uitleggen waar je ze precies kunt vinden.

Met je ICT-account kun je inloggen om bijvoorbeeld:

-

je studentenmail te lezen via xs.utwente.nl (doe dit regelmatig, je ontvangt hierop informatie van de opleiding!)

aanmelden voor vakken op Blackboard

-

inloggen op my.utwente.nl voor de andere digitale systemen

Weet je niet wat je studentennummer is? Dan kun je ook terecht bij Student Services in de Vrijhof. De ICT helpdesk in gebouw de Horst kan je helpen, als je je wachtwoord niet weet of kwijt bent. Hierover heb je ook een brief ontvangen (als je op tijd ingeschreven was).

Overige informatie: Als je informatie over de opleiding, contactpersonen, handleidingen, regelingen, studieadviseur, vakken etc. nodig hebt, kijk dan op onze opleidingswebsite, www.utwente.nl/psy.