Intro gemist? Belangrijke informatie voor nieuwe 1ejaars bachelor (en pre-master) studenten!

Op maandag 30 augustus om 10.45 in gebouw Waaier zaal 2 vindt het allereerste college plaats voor eerstejaars bachelorstudenten Psychologie. Dit is een zeer belangrijke startbijeenkomst waarin je de benodigde informatie ontvangt om te kunnen starten met de opleiding en waarin je zult worden ingedeeld in werkgroepen.

Als je de introductie (18 tot 25 augustus) gemist hebt dan vind je hieronder de belangrijkste informatie voor de eerste collegeweek.

De onderstaande informatie is ook relevant voor nieuwe pre-master studenten die de introductiebijeenkomst op 24 augustus hebben gemist.

Boeken: De boekenverkoop wordt geregeld door studievereniging Dimensie, www.dimensie.utwente.nl. Boeken werden verkocht op maandag 30 augustus en dinsdag 31 augustus in de Rubix in gebouw Cubicus (bij de hoofdingang rechts de gang in en dan meteen weer links, zie: www.dimensie.utwente.nl/nl/boeken. Mocht je willen weten welke boeken je voor vakken nodig hebt, dan kun je de Osiris Onderwijscatalogus raadplegen. Je kunt alleen met pinpas betalen.

Colleges/rooster: Je rooster kun je downloaden van deze website, www.psy.utwente.nl en onder ‘roosters bachelor’. De inschrijving voor vakken en tentamens wordt toegelicht op de website van student services. Mocht je nog een plattegrond van de UT nodig hebben, dan vind je die hier: www.utwente.nl/route.

ICT account: Je ICT account (studentennummer en wachtwoord) gebruik je om in te loggen bij je studentenmail, je in te schrijven voor vakken, en je aan te melden voor tentamens. Als je al ingeschreven bent en het account nog niet hebt, dan kun je bij de ICT Service helpdesk van de UT langs gaan om je inloggegevens te krijgen. Neem wel een legitimatie mee! De ICT Service vind je in gebouw de Horst. De receptie van de Horst kan je uitleggen waar je ze precies kunt vinden.

Met je ICT-account kun je inloggen om bijvoorbeeld:

-

je studentenmail te lezen via xs.utwente.nl (doe dit regelmatig, je ontvangt hierop informatie van de opleiding!)

aanmelden voor vakken op Blackboard

-

inloggen op my.utwente.nl voor de andere digitale systemen

Weet je niet wat je studentennummer is? Dan kun je ook terecht bij Student Services in de Vrijhof. De ICT helpdesk in gebouw de Horst kan je helpen, als je je wachtwoord niet weet of kwijt bent. Hierover heb je ook een brief ontvangen (als je op tijd ingeschreven was).

Overige informatie: Als je informatie over de opleiding, contactpersonen, handleidingen, regelingen, studieadviseur, vakken etc. nodig hebt, kijk dan op onze opleidingswebsite, www.utwente.nl/psy.

Eerstejaarsboekje: In het eerstejaarsboekje van studievereniging Dimensie vind je belangrijke informatie voor eerstejaars studenten, zie: Eerstejaarsboekje Dimensie.