Maandag 19 maart: Extra voorlichting verdiepingsvakken

Onlangs is er een korte voorlichting geweest over de verdiepingsvakken die je kunt kiezen in blok 2B in het tweede jaar van de bachelor (zie presentatie B2 en B3 keuzeruimte). De afgelopen weken hebben wij via Dimensie en de Jaarvertegenwoordiging B2 signalen ontvangen dat veel studenten graag meer informatie willen ontvangen over de te kiezen verdiepingsvakken. Studenten willen bijvoorbeeld weten waar het vak nu precies over gaat, wat een opdracht van een vak inhoudt of welk type tentamen wordt afgenomen. Uiteraard willen wij graag dat je als student een goede en weloverwogen keuze kunt maken. Daarom hebben wij geregeld dat op maandag 19 maart in de pauze de docenten van de vijf verdiepingsvakken kort vertellen waar hun vak over gaat en wat je als student van het vak kunt verwachten.

Graag zien we je bij deze voorlichting over de verdiepingsvakken op maandag 19 maart aanstaande van 12.40 tot 13.35 uur in zaal Waaier 4.