Informatie nieuwe eerstejaars bachelors PSY

Presentatie introductiecollege eerstejaars bachelorstudenten Psychologie

Bekijk hier de presentatie van het introductiecollege van de opleiding PSY op 1 september. Je vindt in deze presentatie uitleg over module 1, het BSA, de verschillende onderwijssystemen, het rooster en een TO DO-lijst met belangrijke punten die je de komende twee dagen moet hebben gedaan.

Presentatie opleidingsintroductiedag bachelor:

Bekijk hier de presentatie van de introductiedag van de opleiding PSY op 25 augustus. Je vindt in de presentatie bijvoorbeeld informatie over de roosters, maar ook een link naar de vragenlijst die je als eerstejaars in moet vullen (als je dat nog niet voor de decentrale selectie hebt gedaan).

Boeken:

De boekenverkoop wordt geregeld door studievereniging Dimensie. Boeken worden voor eerstejaars studenten verkocht op maandag 1 september en dinsdag 2 september in de Rubix in gebouw Cubicus. Om boeken te kopen schrijf je je in als lid van Dimensie, zie www.dimensie.utwente.nl. Je kunt alleen met pinpas betalen. Mocht je willen weten welke boeken je voor vakken nodig hebt, dan kun je de Osiris Onderwijscatalogus raadplegen.

ICT account:

Je ICT account (studentennummer en wachtwoord) gebruik je om in te loggen bij je studentenmail en je in te schrijven voor modules. Als je al bij de UT ingeschreven bent maar het account nog niet hebt, dan kun je bij de ICT Service helpdesk van de UT langs gaan om je inloggegevens te krijgen. Neem wel een legitimatie mee! De ICT Service vind je in gebouw de Citadel.

Weet je niet wat je studentennummer is? Dan kun je ook terecht bij Student Services in de Vrijhof.

Overige informatie:

Als je informatie over de opleiding, contactpersonen, handleidingen, regelingen, studieadviseur, modules etc. nodig hebt, kijk dan op onze opleidingswebsite, www.utwente.nl/psy.