Informatie nieuwe studenten

Als je de introductie gemist hebt dan vind je hieronder de belangrijkste informatie voor de eerste collegeweek:

Boeken: Studievereniging Dimensie heeft boeken besteld, deze worden in de eerste collegeweek verkocht. Contact: www.svdimensie.nl.

Colleges/rooster: Je rooster kun je downloaden van deze website, www.psy.utwente.nl. Download ook het document met de toelichting, want daarin staan collegetijden en zalen/gebouwen uitgelegd. Ook de inschrijving voor vakken en tentamens wordt toegelicht in dat document. Mocht je nog een plattegrond van de UT nodig hebben, dan vind je die hier: www.utwente.nl/route. Het eerste college voor de bachelorstudenten is maandag, 1 september om 13.45 uur in gebouw Vrijhof, Agora-zaal.

ICT account: Je ICT account gebruik je om in te loggen bij je studentenmail, je in te schrijven voor vakken, en je aan te melden voor tentamens. Als je al ingeschreven bent en het account nog niet hebt, dan kun je bij de ICT Service helpdesk van de UT langs gaan om je inloggegevens te krijgen. Neem een legitimatie mee. De ICT Service vind je in gebouw de Horst. De receptie van de Horst kan je uitleggen waar je ze precies kunt vinden.

Overige informatie: Voor de bachelorstudenten is er op dinsdag 2 september ’s middags een intro-college, waar de belangrijkste zaken nog een keer worden uitgelegd. Masterstudenten kunnen contact opnemen met bureau onderwijszaken (BOZ) van Psychologie (Marja Hesseling) als zij belangrijke informatie missen.

Als je informatie over de opleiding, contactpersonen, handleidingen, regelingen, studieadviseur, vakken etc. nodig hebt, kijk dan op onze opleidingswebsite, www.psy.utwente.nl.