Pre-master studenten gezocht voor het master voorlichtingsteam!

Pre-master studenten gezocht voor het mastervoorlichtingsteam!

Beste pre-master student,

Weet je het nog? De meeloopdag voordat je aan je opleiding begon; de introductiedag(en); de rondleiding op de Universiteit Twente en de eerste keer dat je je studiegenoten ontmoette die samen met jou instroomden in de pre-master Psychologie?

Studenten komen uit allerlei richtingen: een HBO-bachelor zoals Psychologie, Fysiotherapie, SPH en MWD, maar ook een WO-bachelor zoals Sociologie. Goede voorlichting en begeleiding van meelopers en introductiedagen zijn belangrijk. Daarom zoeken wij voor het voorlichtingsteam van de (pre)master Psychologie voor het aankomende studiejaar versterking!

Taken:

-          Het begeleiden en informeren van meelopers op meeloopdagen.

-          Contact leggen met HBO instellingen

-          Het geven van voorlichting op HBO instellingen

-          Het geven van voorlichting op de mastervoorlichtingsavonden op de Universiteit Twente

-          Het afnemen en verwerken van enquetes onder aankomende/geinteresseerde studenten.

-          Het organiseren en partciperen in de pre-master introductiedagen (september en/of de februari-instroom.

Verder zijn de uren flexibel in te delen, staat het goed op je CV, verbeter je je organisatie- en presentatievaardigheden en verdient het goed.

Ben je in februari 2011 ingestroomd in de pre-master psychologie, vind je het leuk om voorlichting te geven en om nieuwe studenten te laten zien hoe leuk de pre-master psychologie is?

Stuur dan voor uiterlijk 1 juli een e-mail naar studievoorlichter-mps@utwente.nl om te solliciteren.