Feestelijke opening O&O-Plein

o&o plein

Op donderdag 30 september a.s. vindt de opening plaats van het O&O-plein. Een unieke ontmoetingsplek voor studenten en medewerkers, van waaruit alle gebouwen in het O&O-Centrum te bereiken zijn.

Juist daarom wil het College van Bestuur de opening van dit plein vieren met alle studenten, studieverenigingen, medewerkers en uiteraard de partijen die betrokken zijn geweest bij het ontwerp en de uitvoering van het plein.

Iedereen is op donderdag 30 september vanaf 15.45 uur van harte welkom op het plein, tussen de gebouwen Waaier, Zilverling, Ravelijn en Citadel. Er is muziek en uiteraard zorgen we voor een hapje en een drankje.

Wij hopen op een grote opkomst, zodat we gezamenlijk inhoud kunnen geven aan de gedachte van dit plein, namelijk hét centrale ontmoetingsplein van en voor studenten en medewerkers!

Met vriendelijke groet,

namens het College van Bestuur,