Amygdala site vernieuwd

Onlangs is de website van alumnivereniging Amygdala (alumnivereniging van de opleiding Psychologie) vernieuwd. Er zijn koppelingen gemaakt met verschillende sociale netwerken zodat afgestudeerden eenvoudiger contact kunnen onderhouden met hun oud-studiegenoten.

Naast de inbedding van verschillende sociale netwerksites staan de vernieuwde werkveldrichtingen van de opleiding Psychologie beschreven op de website. Het is mogelijk om per richting deel te nemen aan een discussie op LinkedIn. De Amygdala site is te vinden via de volgende link: www.utwente.nl/amygdala

Ook andere alumniverenigingen van de Universiteit Twente zijn gestart met het inbedden van sociale netwerksites op hun website. Voorbeelden daarvan zijn alumnivereniging Pheidippus (Communicatiewetenschap) en Netoo, de Onderwijskundige ondernemingssite (Onderwijskunde).