Pre-master inloopspreekuur: vrijdag 10 september 12.30-13.30uur CU C124

Op vrijdag 10 september van 12.30 tot 13.30 uur in gebouw Cubicus zaal C124 vindt het inloopspreekuur met pre-master studentmentoren Lucinda Soetman en Thomas Albers plaats. Het inloopspreekuur is bedoeld voor pre-master studenten met allerhande vragen over bijvoorbeeld het rooster, het volgen van vakken of het wegwijs worden op de campus.

Lucinda Soetman (l.a.soetman@student.utwente.nl) en Thomas Albers (t.albers@student.utwente.nl) zijn ook bereikbaar voor dergelijke vragen van pre-master studenten via e-mail.

Voor overige zaken kun je terecht bij (pre-)master studieadviseur Karlien Zomer. De studieadviseur adviseert studenten bij problemen betreffende de opleiding en studeren in het algemeen, zie hier voor meer informatie.