Postermarkt van het vak Psychologisch Ontwerpen (8 juni)

Op dinsdag 8 juni 2010 wordt weer de jaarlijks terugkerende Postermarkt van het vak Psychologisch Ontwerpen: Opdracht gehouden. Ook dit jaar presenteren eerstejaars psychologiestudenten de interventies die ze ontworpen hebben voor maatschappelijke, psychologische problemen. Met een poster illustreren zij welke interventie ze ontworpen hebben en hoe zij tot een bepaalde aanpak gekomen zijn. U wordt van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. In groepjes hebben de studenten gewerkt aan oplossingen voor:

Wikipedia

Het onjuist gebruik maken van internetbronnen zoals Wikipedia door leerlingen bij het schrijven van verslagen

Schoolverlaters

Het vroegtijdig schoolverlaten door leerlingen in het VMBO

Vrouwen aan de top!

Het beperkte aantal vrouwen dat leidinggevende functies bereikt

Gezond snoepen?

Het toenemen van ongezond eetgedrag onder jonge kinderen

Praten met je arts!

Het gebrek aan self-disclosure (zelfonthulling) van patiënten in een gesprek met hun arts

Wanneer? Dinsdag 8 juni 2010

Waar? Kantine Cubicus, B101 en B103

Hoe laat? 14.00 - 16.00

Prijzen

Aan het einde van de postermarkt worden prijzen uitgereikt voor de best vormgegeven poster en best uitgewerkte interventie.