Osiris - conversie examenprogramma’s

Beste student,

Zoals bekend is Osiris ingevoerd, voor iedereen een hele verandering. Voor ons brengt dit veel werk met zich mee, onder andere doordat door de conversie de examenprogramma’s voor veel studenten niet goed overgenomen zijn.

Wij zijn op dit moment bezig om alles te controleren en daar waar iets niet juist is wijzigingen door te voeren. Dit is met de grote hoeveelheid studenten een tijdrovend karwei. Daarom kun je het beste nog even wachten met het melden van fouten in jouw examenprogramma.

In de loop van april verwachten wij een nieuwe release van Osiris, waarna ook de minor-examenprogramma’s gekoppeld kunnen worden. Tot die tijd blijven de minor-vakken onder “overig” staan.

Voor studenten die de komende tijd gaan afstuderen en/of hun diploma krijgen zorgen wij met voorrang dat het programma klopt.

Is na 31 mei 2010 je examenprogramma nog steeds niet goed neem dan contact op met BOZ.

Met vriendelijke groet,

Bureau Onderwijszaken