Vertel iets over je onderzoek in een psychologieblad!

MIND magazine start studentenrubriek UNIVERSITY OF MIND

Hoofddorp, november 2009 – Met ingang van het eerste nummer van 2010 van MIND magazine gaat de studentenrubriek UNIVERSITY OF MIND van start. Deze rubriek geeft ruimte aan studenten die de ambitie hebben om over hun onderzoek of bachelorthesis te vertellen in een psychologieblad. De studenten die geselecteerd worden met hun onderzoek, kunnen zich op twee pagina’s in MIND magazine presenteren en ontvangen een waanzinnig prijzenpakket.

UNIVERSITY OF MIND

De invloed van hard rock muziek op ons brein. Of: waarom sommige vrouwen altijd op foute mannen vallen. Maar ook: waarom je geluksgevoel groter is bij de koop van die dure fles wijn dan van die goedkopere. Veel psychologisch onderzoek heeft betrekking op ons dagelijks leven. MIND magazine is op zoek naar al die interessante onderzoeksgegevens die het publiceren waard zijn. UNIVERSITY OF MIND is bedoeld voor studenten die momenteel onderzoek doen voor hun studie psychologie of een psychologisch onderzoek doen bij een aanverwante studierichting (pedagogiek, psychiatrie, criminologie, filosofie of sociologie).

Publiciteit

In 2010 kiest MIND magazine uit alle inzendingen tien onderzoeken die worden gepubliceerd in het blad. Elk gekozen onderzoek wordt apart besproken en de (voorlopige) resultaten worden beschreven op twee pagina’s. Daarnaast krijgt de betreffende student de kans om zelf toelichting te geven in een interview.

Prijzen

Elke student die een publicatie in MIND magazine krijgt, ontvangt een fantastisch prijzenpakket: een laptop van Acer, een beach-cruiser van Conquista en een jaar lang gratis NRC next.

Aanmelden

Ga naar www.mind-magazine.nl/universityofmind voor de voorwaarden en geef je op.

Aanmelden kan vanaf 1 december 2009.

mindMIND magazine

MIND magazine is een psychologie-glossy met artikelen over zelfkennis, relaties met anderen en maatschappelijk issues. Kortom: psychologie voor het dagelijks leven. Het bereikt meer dan 158.000 mensen en verschijnt tien keer per jaar. MIND magazine is de winnaar van de Bruna Publieksprijs 2008 voor het beste nieuwe tijdschrift.

Voor meer informatie neem contact op met Daniëlle Briggeman via marketingglossies@sanoma-uitgevers.nl of Hanneke Willekens via H.Willekens@sanoma-uitgevers.nl.