Informatie nieuwe bachelorstudenten

Kon je tijdens de introductie (19 tot 28 augustus) niet aanwezig zijn en heb je informatie gemist? Hier de belangrijkste punten op een rijtje:

Rooster: Het rooster vind je op deze site, onder bachelor. Naast het rooster voor bachelor 1 is het erg belangrijk, dat je de bijbehorende toelichting uitprint. Daarin staat informatie over de locaties, vakken, collegetijden etc.

ICT-account: Met je ICT-account (studentennummer en wachtwoord) kun je inloggen om bijvoorbeeld

-

je studentenmail te lezen via xs.utwente.nl (doe dit regelmatig, je ontvangt hierop informatie van de opleiding!)

-

aanmelden voor vakken op blackboard.utwente.nl

-

inloggen op mycampus.utwente.nl voor de andere digitale systemen

Weet je niet wat je studentennummer is? Dan kun je terecht bij Student Services in de Vrijhof. De ICT helpdesk in gebouw de Horst kan je helpen, als je je wachtwoord niet weet of kwijt bent. Hierover heb je ook een brief ontvangen (als je op tijd ingeschreven was).

Uitleg digitale informatiesystemen: Hiervoor een college ingeroosterd (kijk in je rooster na ‘Íntro’). Iedereen moet hierbij 1x aanwezig zijn geweest. De indeling hiervoor wordt ook waarschijnlijk maandag middag bij het eerste college gemaakt. (Als je tijdens de intro de uitleg van de studieadviseur hebt gemist, kun je die na dit college nog krijgen).

Boeken: De boekenverkoop wordt geregeld door studievereniging Dimensie, www.dimensie.utwente.nl. Boeken werden in de intro verkocht, maar in de eerste week is er nog een boekenverkoop op maandag (voor het eerste college), zie http://www.dimensie.utwente.nl/nl/boeken en op vrijdag een dag waar de laatste nog niet verkochte boeken aangeboden worden. Mocht je willen weten welke boeken je voor vakken nodig hebt, dan kun je dat opzoeken in het vakinformatiesysteem, www.utwente.nl/vist.

Eerstejaarsboekje: Op die eerste bijeenkomst is het eerstejaarsboekje van de studievereniging Dimensie uitgedeeld. Het boekje kun je ook digitaal downloaden.

Contactgegevens: Contactpersoon voor de eerstejaars is in principe de studieadviseur (Martine van Maarseveen), zie het kopje organisatie op deze website. Voor cijferadministratie moet je bij Bureau Onderwijszaken (BOZ) zijn. Ook de gegevens van BOZ vind je zoals alle andere contactgegevens onder het kopje organisatie.