Selfmanagementcursussen

Selfmanagementcursussen

VAN DINSDAG 20 APRIL 2010 T/M 8 JUNI 2010 EN
VAN DONDERDAG 22 APRIL 2010 T/M 17 JUNI 2010

De cursussen zijn voor studenten die zich voornemen om te gaan studeren maar er op één of andere manier steeds niet toe komen!

De cursussen bestaan uit 8 (wekelijkse) bijeenkomsten op dinsdagmiddag van 13:30 – 15:30 uur of op donderdagochtend van 10:30 – 12:30 uur. Wie zich inschrijft, dient zich te realiseren dat aanwezigheid in verband met de onderwijsroosters wel gerealiseerd moet kunnen worden. Voor wie dit niet haalbaar blijkt, bestaat de mogelijkheid tot individuele ondersteuning op het gebied van selfmanagement. Plaatsing gebeurt op volgorde van binnenkomst. Vol is vol!

Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 9 april 2010.

Bij overintekening word je op de wachtlijst voor de volgende cursus geplaatst.

Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden.

Aanmelding en verdere informatie bij:

Studentenbegeleiding/Bureau Studenten-psychologen, Bastille, 1e verdieping, Rode balie, telefoon (489) 2035

In een informatief gesprek wordt eerst bekeken of de Selfmanagementcursus wel de aangegeven vorm is om je studeergedrag te verbeteren.