Methodologiewinkel

Per 1 november heeft de Methodologiewinkel/ Test-o-theek een nieuwe winkelier. Martin Nyhuis, student Communicatiewetenschap, neemt het stokje over van Martijn Oude Voshaar. Met de personeelswisseling veranderen ook de openingstijden van de Methodologiewinkel:

Dinsdag van 13.00 uur – 17.00 uur

Woensdag 9.00 uur – 13.00 uur

Donderdag 11.00 uur -15.00 uur

Voor meer informatie over de winkel:

Stéphanie van den Berg, stephanie.vandenberg@utwente.nl

Of bezoek de website.

De Methodologiewinkel

De Methodologiewinkel is een initiatief van de vakgroep Onderzoeksmethodologie, Meetmethoden en Data-Analyse (OMD). Zowel medewerkers als studenten kunnen hier terecht voor methodologisch en statistisch advies. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het opzetten van een studie (“Hoeveel proefpersonen heb ik nodig?”) of bij het analyseren van een bestaande data set (“Wat moet ik met mijn niet-normaalverdeelde data doen?”). Ook levert de winkel hulp bij SPSS-problemen.

Iedereen kan vrijblijvend langskomen tijdens de openingsuren. De Methodologiewinkel herbergt tevens de Test-o-Theek.