Bachelor (in Dutch)

Presentatie bachelorthese

Als je bachelorthese verslag is afgerond en goedgekeurd door je eerste en tweede begeleider, dan moet je deze presenteren aan je begeleiders. Deze presentatie maakt deel uit van je beoordeling. Wanneer de afsluitende presentaties plaatsvindt vind je in het activiteitenoverzicht.

Andere geïnteresseerden van de opleiding kunnen ook bij deze presentatie aanwezig zijn, bijvoorbeeld andere docenten, maar ook jongerejaars studenten die een idee willen krijgen van de bachelorthese onderwerpen van het thema. Na afloop van de presentatie kunnen je begeleiders nog enkele vragen stellen. Het is toegestaan vrienden en familie mee te nemen. Dit is echter niet heel gebruikelijk omdat er geen uitgebreide ceremonie plaats vindt (zoals tijdens het master colloquium) en je op deze dag ook niet je bachelordiploma ontvangt. Maar mocht je dit graag willen dan kun je maximaal 8 vrienden/familieleden meenemen. Daarnaast raden we je aan eens een keer bij presentaties van je medestudenten te gaan kijken.

De presentatie duurt ongeveer 15 minuten. Daarna mogen je begeleiders en/of andere aanwezigen nog enkele vragen stellen (5 minuten). Tips voor je presentatie vindt je hier.

N.b.: informatie over de administratieve procedure rondom de presentatie vind je in Stappenplan, onder 6.