Zie Werken bij de UT

Werken bij de Universiteit Twente

De Universiteit Twente biedt ruimte! Ruimte voor ambitie, voor talent en voor eigen ideeën & initiatieven. 

We bieden je carrièreperspectief. Ambitieuze en talentvolle collega's. Volop trainingen en cursussen om je verder te ontwikkelen. En vanzelfsprekend een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden het groen en de faciliteiten op onze geweldige campus de ideale werkomgeving.

De UT als werkgever

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech, human touch. Onderwijs en onderzoek dat er toe doet. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Waar jong en oud samenkomen

De UT biedt een inspirerende, uitdagende, flexibele en duurzame omgeving om in te werken. De campus is een plek waar medewerkers en studenten elkaar ontmoeten.

University of serious improvers

De Universiteit Twente is een LEAN doing universiteit waar continu verbetering centraal staat. Bij de UT worden medewerkers actief betrokken bij continu verbeteren door kennismakingssessies in het lean gedachtegoed, opleiding en actieve toepassing binnen verbeterinitiatieven.