Zie Werken bij de UT

Werken bij de Universiteit Twente

De Universiteit Twente biedt ruimte! Ruimte voor ambitie, voor talent en voor eigen ideeën & initiatieven

We bieden je carrièreperspectief. Ambitieuze en talentvolle collega's. Volop trainingen en cursussen om je verder te ontwikkelen. En vanzelfsprekend een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden het groen en de faciliteiten op onze geweldige campus de ideale werkomgeving.

Tijdens de coronacrisis solliciteren? Prima!

De Covid-19 pandemie heeft een grote impact op onze manier van werken en studeren. Vanuit de beperkende landelijke richtlijnen proberen we daar zo positief mogelijk invloed op uit te oefenen en kiezen ervoor om wat online, kan, ook digitaal in te richten. Dit doen we met behulp van wetenschap en technologie.

Onze vraag naar nieuw talent blijft onverminderd groot, we nodigen jou ook in deze tijd uit om te solliciteren. Uiteraard hebben de maatregelen van de Rijksoverheid impact op ons sollicitatieproces. Sollicitatiegesprekken doen we veelal via een videogesprek en in sommige gevallen zijn de doorlooptijden wat langer. We kunnen ons voorstellen dat je misschien niet zoveel ervaring hebt met solliciteren via een videogesprek. Wij steeds iets meer en hebben daarom een aantal tips voor je op een rij gezet.

Goed werkgeverschap

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech, human touch. Onderwijs en onderzoek dat er toe doet. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Waar jong en oud samenkomen

De UT biedt een inspirerende, uitdagende, flexibele en duurzame omgeving om in te werken. De campus is een plek waar medewerkers en studenten elkaar ontmoeten.

University of serious improvers

De Universiteit Twente is een LEAN doing universiteit waar continu verbetering centraal staat. Bij de UT worden medewerkers actief betrokken bij continu verbeteren door kennismakingssessies in het lean gedachtegoed, opleiding en actieve toepassing binnen verbeterinitiatieven.