Zie Werken bij de UT

Beste technische universiteit zoekt dito collega's

TIJDENS DE CORONACRISIS SOLLICITEREN? PRIMA!

De Coronacrisis heeft uiteraard invloed op onze personeelswerving. Ook in deze tijd hebben we goede technici hard nodig. We nodigen jou dan ook uit om 'gewoon' te solliciteren.

Momenteel plaatsen we minder technische vacatures online; dat komt weer op gang als de hevigheid van maatregelen die we nemen op COVID-19 afneemt. Sollicitatieprocedures verlopen tijdelijk anders en hebben in sommige gevallen langere doorlooptijden dan gebruikelijk. We zijn en blijven op zoek naar goede technici. Wil jij graag werken bij UT, maar staat jouw droombaan er nu niet tussen? Volg ons via @utwentejobs en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Zoek jij als technicus met een hbo- of mbo-opleiding een baan die net even anders is?

Een functie waarin je de nieuwste technische kennis en vaardigheden mag helpen inzetten voor bijzondere doelen, van gepersonaliseerde kankerbehandelingen tot 3D-geprinte vliegtuigonderdelen of slimme klimaat- en energieoplossingen? Een rol die maatschappelijke impact combineert met een prettige, groene werkomgeving, en ruimte voor initiatief en gezonde werk-privékeuzes? Kies dan voor een van de technische banen bij de beste technische universiteit van Nederland.

Technische vacatures
Bekijk ons aanbod

Volop kansen voor technici met hbo of mbo

Bij de UT werken ongeveer 3.000 mensen, waarvan 200 in techniekbanen. Ze vervullen zeer uiteenlopende functies, bijvoorbeeld in de elektrotechniek, werktuigbouw, ICT en informatica, chemie, technische natuurwetenschappen en meer. Een aantal van deze technici heeft een universitaire achtergrond, maar de meesten hebben een hbo-opleiding  gedaan en sommigen een mbo-opleiding. Voor onze technische vacatures verwelkomen we mensen met allerlei opleidingsniveaus!

Bekijk alle technische vacatures, lees meer over werken bij de UT , bekijk ons loopbaancentrum (het Centre for Training and Development, of CTD)) of bekijk alle recente vacatures.

Voordelen werken bij de UT
Draag rechtstreeks bij aan Oplossingen voor onze maatschappij

Omdat maatschappelijke impact ons doel is, draag je als UT-technicus persoonlijk bij aan belangrijke oplossingen voor mens en samenleving. Denk bijvoorbeeld aan verbeteringen in de medische wereld, de industrie het milieu of de economie. Jouw werk doet ertoe. 

Doe veelzijdig werk met faciliteiten en teams van wereldklasse

Als technicus werk je bij ons nauw samen met wetenschappers, docenten, studenten en externe bedrijven. Je speelt een rol in uitdagende projecten en baanbrekend onderzoek, met faciliteiten van wereldklasse: van het MESA+ NanoLab tot het Technisch Medisch Centrum, het LEO-Center for Service Robotics, of de supersone windtunnel.

Toon initiatief en maak eigen keuzes in een ondernemend klimaat

Ondernemerschap is een van onze kernwaarden en als de ‘meest ondernemende universiteit van Nederland’ stimuleren we initiatieven en experimenten, zeker ook onder ons personeel. ‘The sky is the limit’!

Maak gezonde werk-privékeuzes en varieer met onze flexibele arbeidsvoorwaarden

Omdat mensen er voor ons toe doen, stimuleren we gezonde werk-privékeuzes. Zo kun je bij ons variëren met arbeidsvoorwaarden. Volg jouw voorkeuren, bijvoorbeeld als het gaat om scholing, extra uitkeringen, verzekeringsvoordeel of verlof. Bekijk onze Arbeidsvoorwaarden op maat.

Geniet dagelijks van een prachtige, groene en uitstekend geoutilleerde werkomgeving

De schitterende UT-campus is uniek in Nederland: een hypermodern ‘smart living lab’ in een parkachtig landschap van zo’n 150 hectare. Met naast de vele technische faciliteiten een stoer Sportcentrum, winkels en leuke koffie- en eetgelegenheden. Onze werkplekken zijn ruim en flexibel. Wij zien jou en je talenten graag floreren!

Bij de ‘beste technische universiteit van Nederland’ gaan mensen voor

UT’ers zijn trots op de open, informele sfeer aan onze universiteit: iedereen mag meedoen. Onze ‘High Tech Human Touch’-benadering brengt deze mensgerichte – oftewel people-first’ – visie samen met baanbrekende technologie. Al meerdere keren zijn we verkozen tot ‘beste technische universiteit van Nederland’. Onze verklaring: als je optimaal voor elkaar zorgt, behaal je samen optimale resultaten.

Meer weten over onze ‘people-first’ visie?
Ga naar Shaping 2030