Zie Vacatures

Secretaresse vakgroep BSS (20 uur)

De vakgroep Biomedical Signals and Systems (BSS) binnen de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) is op zoek naar een ondernemende en enthousiaste secretaresse.

Functieomschrijving

Als secretaresse heb je een spilfunctie binnen het team. Jij weet wat er reilt en zeilt binnen de afdeling en weet op welke manier je mensen kunt benaderen. Organisatiesensitiviteit en omgaan met verschillende mensen en disciplines zie je dan ook als een uitdaging. Je werkt in een internationale omgeving samen met o.a. studenten, U(H)D’s , PhD’s en professoren. Het plannen en organiseren zit jou in het bloed.

In deze diverse functie draag je in goed overleg met de huidige secretaresse en de wetenschappelijke staf van de vakgroep bij aan secretariële en organisatorische ondersteuning van onderwijs en onderzoek.

Profiel

• Je hebt een secretariële of vergelijkbare opleiding op minimaal MBO-niveau en enkele jaren relevante werkervaring.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en hebt kennis van diverse softwarepakketten (Microsoft Office, Outlook etc.).
  • Je bent pro-actief, innovatief en kunt goed prioriteiten stellen.
  • Je bent stressbestendig, breed inzetbaar, flexibel, je kunt goed zelfstandig werken en snel schakelen.

INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Neem voor nadere informatie over de functie contact op met Sandra Westhoff (053-4892760 – a.g.h.westhoff@utwente.nl) of met Peter Veltink (p.h.veltink@utwente.nl). Informatie over de vakgroep vind je op de website: https://www.utwente.nl/en/eemcs/bss/

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Jouw sollicitatie, inclusief CV en korte motivatiebrief, kun je voor 1 december a.s. uploaden via onderstaande link.

Ons aanbod

• We bieden je een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waarin eigen ideeën en initiatieven worden gewaardeerd.
  • Het betreft een tijdelijke positie voor 20 uur (werktijden in overleg) per week.
  • De duur van het dienstverband is in eerste instantie voor de periode van twee jaar.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Nederlandse Universiteiten.
  • Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, min. €1.992 en max. € 2.770,- bruto per maand (schaal 6) bij een voltijds dienstverband, UFO profiel: secretaresse 3.
  • Daarnaast biedt de Universiteit Twente een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het salaris.

De organisatie

Universiteit Twente: Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over zes faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Secretaresse vakgroep BSS (20 uur)
Klik hier om te solliciteren