Invloed van corona op sollicitatieproces

Zie Alle vacatures

(senior) HR-adviseur

Functieomschrijving

Als HR Adviseur lever je een bijdrage aan het benutten van het beschikbare talent en potentieel door het adviseren en ondersteunen van leidinggevenden en medewerkers bij personele vraagstukken. Je regelt zelfstandig het complete in/door/uitstroomproces, draagt bij aan het facultaire én universitaire HR-beleid en initieert verbeteringen in het gehele spectrum van de HR-ondersteuning.

Profiel

 • relevante hbo-opleiding en minimaal 5 ervaring als HR-professional

 • zelfstandige en sterke adviseur en sparringpartner

 • ervaring met Talent Development en Recruitment

 • ervaring met het opzetten én leiden van projecten

 • praktisch, moedig, daadkrachtig, ondernemend, proactief, initiërend

 • creatief, binnen de bestaande kaders en regelingen

 • zelfstandig én in teamverband kunnen werken

 • gemakkelijk communicerend, inclusief goede beheersing van de Engelse taal

Ons aanbod

 • een verantwoordelijke en zelfstandige functie met veel ruimte voor autonomie, voor in beginsel 2 jaar; de beoogde startdatum is 1 september 2021
 • een salaris conform schaal 10 van de CAO NU
 • een vakantie-uitkering van 8% en eindejaarsuitkering van 8,3%
 • minimaal 232 verlofuren op fulltime basis
 • een breed pakket aan secundaire voorwaarden en ruime ontwikkelmogelijkheden
 • een dynamische werkomgeving en veel mogelijkheden op sport- en cultuurgebied

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met John Winter, HR manager (tel. 053-4895563, email: j.j.g.m.winter@utwente.nl) of Karen Geerdink, HR adviseur (tel: 053 489 2811  e-mail: k.geerdink@utwente.nl  ) Jouw sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae, kun je tot 7 augustus 2021 uploaden via onderstaande link.

Over de afdeling

De Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences (BMS) streeft ernaar een centrale rol te spelen in het begrijpen, co-engineeren en evalueren van innovatie in de samenleving. BMS beschikt over academische kennis op het gebied van psychologie, bedrijfskunde, bestuurskunde, communicatiewetenschappen, filosofie en onderwijs-wetenschappen, met een focus op het aanpakken van maatschappelijke uitdagingen.

Afdeling HR/BMS

De afdeling HR bestaat uit 7 ervaren HR-professionals. Speerpunten in de komende jaren zijn: Talent Development, Recruitment, Wellbeing en Optimal Support. De HR-adviseurs zijn primair gepositioneerd als sparringpartner van leidinggevenden en medewerkers bij personele en organisatorische vraagstukken.

Over de organisatie

De Faculteit Behavioural, Management and Social sciences (BMS) wil een sleutelrol vervullen in het begrijpen, gezamenlijk ontwikkelen en evalueren van innovaties in de samenleving. Technologische ontwikkelingen zijn de motor van innovatie. Als een technische universiteit die mensen voorop stelt, stemmen wij ze af op menselijke behoeften en gedrag en gebruiken we social engineering om ze te integreren in de maatschappij. Ook zorgen we voor adequaat beheer op publiek en privaat niveau, en voor robuuste, inclusieve en eerlijke organisatiestructuren. Dat doen we door het ontwikkelen, delen en toepassen van hoogwaardige kennis in de Psychologie, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Communicatiewetenschappen, Filosofie, Onderwijskunde en Gezondheidswetenschappen. Ons onderzoek en onderwijs in deze disciplines draait om het aangaan en oplossen van maatschappelijke uitdagingen. De onderzoeksprogramma's van BMS zijn nauw verbonden met het onderzoek van de UT-instituten Mesa+ Institute for Nanotechnology, TechMed Centre en Digital Society Institute.

Als werkgever biedt de Faculteit BMS werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

(senior) HR-adviseur
Klik hier om te solliciteren