Invloed van corona op sollicitatieproces

Zie Alle vacatures

Technisch Projectmedewerker Werktuigbouwkundige installaties (1,0 fte)

Functieomschrijving

Voor de functie Projectmedewerker Werktuigbouwkundige installaties zoeken wij iemand die op een zakelijke, deskundige en zelfstandige wijze invulling weet te geven aan het voorbereiden, uitvoeren, bewaken en opleveren van diverse, soms complexe, projecten. Ook het mede beheren van onderhoudscontracten op werktuigbouwkundig gebied hoort bij de functie. De projectmedewerker levert voorts een belangrijke bijdrage aan lopende nieuwbouwprojecten. 

De werktuigbouwkundige installaties omvatten luchtbehandelingsinstallaties, sanitaire installaties, perslucht-, gasdistributie-, waterbehandeling-, ventilatie-, verwarming- en koelsystemen in kantoorgebouwen, laboratoria, clean rooms, sportfaciliteiten en ICT ruimtes. 

Jouw taken betreffen vooral:

 • de deelname als adviseur aan projecten binnen de universiteit;
 • het uitvoeren van projecten;
 • het aansturen van de uitvoering van projectwerkzaamheden door derde partijen;
 • het leveren van een bijdrage aan de proces- en productverbetering;
 • het voeren van overleg met opdrachtgevers/gebruikers
 • het mede ontwikkelen en beheren van een meerjaren onderhoudsplan;
 • het actief beheren van een aantal contracten waarbij proces-, kwaliteitsbeheersing en budgetbewaking centraal staan;
 • het aanvragen en beoordelen van offertes;
 • het doen van voorstellen voor aanpassingen en verbeteringen aan installaties en apparatuur en het na overleg laten uitvoeren;
 • het stellen van een diagnose bij complexe storingen;
 • het uitwerken van projectplannen en het vertalen van de werktuigbouwkundige onderhoudsbehoefte van gebouwen in programma’s van eisen;
 • het volgen van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied, wettelijke vereisten etc.

Profiel

Je beschikt over een HBO opleiding werktuigbouwkunde of installatietechniek (of vergelijkbare opleiding) en hebt enige jaren ervaring in een servicegerichte omgeving. Ervaring op gebied van meerjaren onderhoudsplanningen, NEN2767/BOEI, regeltechniek, het werken met gebouwbeheersystemen en verduurzamen van installaties strekt tot aanbeveling. Jouw contactuele en uitdrukkingsvaardigheden liggen op een hoog niveau. Er wordt een beroep gedaan op uw flexibiliteit en organisatievermogen. Je vervult daarnaast moeiteloos de rol van intermediair en adviseur, kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en weet effectief om te gaan met je tijd. Je maakt deel uit van een klein team waardoor affiniteit met de disciplines bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek van belang is.

Ons aanbod

Wij bieden een dynamische en zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën binnen een prettige, informele maar hectische werkomgeving. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week) voor - in eerste instantie - een periode van 2 jaar. Een verlenging of omzetting naar een vast dienstverband behoort, afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de afdeling Onderhoud en Vastgoed, tot de mogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Nederlandse Universiteiten; het salaris bedraagt op basis van het functieprofiel Technisch Projectmedewerker minimaal € 2.790,- en maximaal € 4.402,- bruto per maand (schaal 10; salarispeil juni 2020). Wij bieden tevens een breed en uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie over deze vacature kan contact opgenomen worden met de heer R. Klumpert, manager Onderhoud & Vastgoed, tel. 053-4895893, e-mail: secretariat-cfm@utwente.nl.

Belangstelling voor deze functie kunt je tot en met 30 juli 2021 kenbaar maken door je sollicitatiebrief, voorzien van een actueel CV, te sturen via onderstaande link naar het sollicitatieformulier.

Screening maakt onderdeel uit van het selectieproces.

Over de afdeling

De afdeling Onderhoud en Vastgoed bestaat uit een team van medewerkers die allen vanuit hun eigen professionele deskundigheid hun specifieke inbreng leveren voor een efficiënte bedrijfsvoering. De afdeling verzorgt het bouwkundige, elektrotechnische en werktuigkundige onderhoud van alle universiteitsgebouwen. Tevens is de afdeling verantwoordelijk voor het onderhoud van het 150 ha grote universiteitsterrein. Voor de uitvoering van het onderhoud sluit de afdeling contracten met externe leveranciers. Naast het afsluiten van contracten verzorgt de afdeling Onderhoud de kwaliteitsbeheersing en de beleidsontwikkeling op het vakgebied.

Over de organisatie

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Technisch Projectmedewerker Werktuigbouwkundige installaties (1,0 fte)
Klik hier om te solliciteren