Ons verhaal

Dit is ons verhaal
#SHAPING2030

Bij de UT draait het om mensen: People First; bij alles wat we doen staan de mens centraal, in lijn met de High Tech Human Touch-filosofie van onze universiteit. Van onderzoek en onderwijs tot personeelsmanagement, campusbeheer en de inzet van nieuwe technologieën. Met Shaping2030 hebben we ons gecommitteerd aan een ambitieuze visie op de toekomst. Daarbij bouwen we gestaag verder op de ingeslagen koers, leren we elke dag opnieuw en inspireren en motiveren we elkaar om verder te komen en onze maatschappelijke impact te vergroten.

De kracht van delen

In de komende periode delen we wekelijks een verhaal. Wetenschappers, ondersteunend personeel, studenten; allemaal komen ze in deze serie aan het woord over hetgeen hen inspireert en over hoe hun dagelijks werk een bron van inspiratie voor anderen kan vormen.

Jouw verhaal op deze plek?

Heb jij een inspirerend verhaal dat je graag met de gemeenschap wil delen? Of, misschien nog wel beter, ben je nieuwsgierig naar het verhaal van iemand anders? Laat het ons weten via ihaveastory@utwente.nl.

Verhalen