De week van inspiratie 2017 - Foundations of life. Gedurende deze week in november komen allerlei inspirerende en intressante mensen spreken op de universiteit twente hieronder vind je het voorlopige programma.

Sprekers

Tijdens de Week van Inspiratie komen zeven gastsprekers, allemaal aan de top van hun veld, naar de Universiteit Twente. De onderwerpen van hun lezingen zullen zeer divers zijn, zodat iedereen wel een lezing kan vinden die hem of haar inspireert. Hieronder staat het voorlopige programma en de sprekers voor de Week van Inspiratie 2017. Meer informatie over de sprekers en de onderwerpen van hun lezingen zullen later worden gepubliceerd.

Maandag 20 november

LUNCH: Jan Terlouw - De essentie van politiek is moraliteit

AVOND: Philipp Gunz - Evolution of Homo Sapiens

Dinsdag 21 November

LUNCH: Susan Blackmore - The Experience of Consciousness

AVOND: John D. Barrow - Our Place in the Universe

Woensdag 22 November

LUNCH: Claudia Olsson - Exponential Technologies

AVOND: Bram Bakker - Pills or Running for Psychiatry?

Donderdag 23 November

LUNCH: Steven Cowley - The Scientific Challenges of Fusion Power


Workshops

Tijdens de Week van Inspiratie 2017 zullen de gastlezingen worden aangevuld met interessante, inspirerende workshops. Deze workshops zijn gericht op studenten en zullen tijdens de gehele week worden georganiseerd. Onder professionele begeleiding van een expert zal je nieuwe idee├źn ontdekken en bedenken, waarbij je natuurlijk inspiratie op kan doen. Meer informatie over de onderwerpen van de workshops en de experts die deze zullen begeleiden zal later bekend worden gemaakt.

Happening

Op de avond van donderdag 23 november 2017 zal de Week van Inspiratie worden afgesloten met een vermakelijk en cultureel evenement. Meer informatie over dit evenement zal later bekend worden gemaakt.