Twente Science Quiz

Quizmasters: Dennis & Valerio

ORGANISATIE DOOR KIVI STUDENTS TWENTE

SPONSORINFORMATIE

KIVI Students Twente organiseert in samenwerking met de Universiteit Twente een grote wetenschapsquiz. Dit jaar pakken wij extra groot uit vanwege het 55-jarige lustrum van de Universiteit Twente. In het hart van Enschede, in de Grote Kerk op de Oude Markt zal dit jaar de Twente Science Quiz georganiseerd worden. Als deelnemer schrijf je je in voor een van de vier vakken, allen geleid door een toonaangevend persoon in de wetenschap of omgeving. Aan de deelnemers de uitdaging om met hun vak winnaar te worden van de Twente Science Quiz 2016.

Onder begeleiding van twee BN'ers, een jury van hoogleraren, expirementen van Science on Tour, live-muziek en een heel enthousiast team van KIVI Students Twente, Universiteit Twente en partners; maken we er een amuserende avond van, toegangelijk voor de gehele doelgroep!

De Twente Science Quiz is onderdeel van het programma voor de "Nacht van de Wetenschap" van de Universiteit Twente. Op deze avond bruist de binnenstad van Enschede van de creativiteit en inspiratie met vele interessante lezingen, demonstraties en een grote wetenschapquiz in de Oude Kerk. In deze tweede editie staat het thema "safety & security" centraal.

Aanmelden als sponsor
Ik wil sponsor worden

BELANGRIJKSTE INFORMATIE OP RIJ

• Datum en tijd: 30 september 2016 19:00 - 22:30
  • Locatie: Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede en tijd: 30 september 2016 19:00 - 22:30
  • Soort evenement: Wetenschapsquiz
  • Doelgroep: scholieren, studenten, bewoners van de Enschede en bezoekers van "Nacht van de Wetenschap". De quiz zal voor iedereen toegankelijk zijn.
  • Doel: een leuke avond bezorgen en de bezoekers te inspireren met nieuwe ontwikkelingen in de wetenschap
  • Onder begeleiding van twee BN'ers, een jury van hoogleraren, expirementen van Science on Tour en live-muziek

CONTACT

Zou u uw naam willen verbinden aan dit evenement? Of bent u geinteresseerd in extra informatie betreft sponsoring van dit evenement? U kunt hiervoor contact opnemen met Adjay Moenesar: a.moenesar@kivi.nl . Hij zal u een aanvulling op bovenstaande informatie sturen met daarin extra (nog niet aangekondigde) details zoals de presentatoren voor dit evenement.