Twente Science Week

TWENTE SCIENCE QUIZ

Quizmasters: Dennis & Valerio

ORGANISATIE DOOR KIVI STUDENTS TWENTE

Wie mag zich een jaar lang de knapste kop van Twente noemen?

We weten het na de Twente Science Quiz op 30 september 2016. 250 bekende en minder bekende bezoekers worden uitgedaagd met verrassende en bliksemgoede vragen die worden afgewisseld met lastige doordenkers. Tijdens deze zinderende avond haal je het beste in jezelf naar boven!

Hersenkrakers

Dertig pittige vragen passeren de revu, maar schrik niet. Voor het juist beantwoorden van deze hersenkrakers hoef je geen meesterbrein te zijn, iedereen kan meedoen. Maar natuurlijk komen logisch redeneren en algemene kennis goed van pas.

Experimenten

Bij een goede wetenschapsquiz horen sensationele experimenten. De studenten van Science on Tour laten zien wat ze in huis hebben op dit gebied. Ons profpanel van drie briljante hoogleraren zit klaar om dit spektakel haarfijn uit te leggen.

Beroemde Quizmasters

Twee megapopulaire BN’ers, Dennis en Valerio, zijn de quizmasters van de avond! Dit stijlvolle duo ken je zeker van tv en zij zullen jou op deze avond alle hersenkrakers voorschotelen!

Bekijk hier het programma.

Mede mogelijk gemaakt door:

Ook sponsor worden?

Ga naar de sponsorpagina