Sponsoren

Twente Science Quiz

Quizmasters: Dennis & Valerio

Twente Branding

Stichting Twente Branding (www.twente.com) is eind 2010 opgericht en vervult een rol in het initiëren, stimuleren en faciliteren op corporate niveau, verbindingen leggen tussen partijen zodat het merk Twente geladen wordt en verbonden wordt aan al die mooie producten en diensten in Twente waar we trots op kunnen zijn. De stichting heeft één doel voor ogen: Twente positioneren als de meest ondernemende hightech regio van Nederland die bewoners, studenten en ondernemers weet te behouden voor en te bewegen om voor Twente te kiezen. Een van de manieren om dat te bewerkstelligen is de ontwikkeling van een speciale vacaturebank voor hoogopgeleiden.

 www.twente.com/vacatures biedt een compleet aanbod van HBO+ vacatures in de regio Twente, maar maakt ook alle stage- en afstudeeropdrachten inzichtelijk. Met meer dan 1.100 vacatures en 250 stage- en afstudeeropdrachten is www.twente.com/vacatures dé vacaturebank van Twente!

 Wil jij op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Schrijf je in op Twente.com en ontvang per mail een job alert. Vul je profiel in en ontvang vacatures die voor jou geschikt zijn. Ga voor meer info en aanmelden naar www.twente.com/registreren