Sponsoren

Twente Science Quiz

Quizmasters: Dennis & Valerio

GEOFOXX MILIEUEXPERTISE

Creatieve innovators, originele denkers en betrokken onderzoekers en adviseurs, dat is Geofoxx. Onze kennis en expertise is divers, maar we delen een bijzondere passie voor milieu, gezondheid en ondernemerschap. In zelfsturende teams met unieke samenstellingen werken we aan onderscheidende proposities voor diverse maatschappelijke en marktbehoeften.

 Onze proposities relateren aan grotere thema’s en trends (bijvoorbeeld klimaatverandering, of Big Data) die nationaal en lokaal worden beleefd en opgepakt (bijvoorbeeld in pilots voor een klimaat adaptieve stad, en opties voor smart cities & industries). Vanuit onze drie werkdomeinen – Gebruik & Verbruik van (natuurlijke) grondstoffen, Werk- en leefomgeving, en Grond, gebouwen en machines – adviseren wij over deze maatschappelijke thema’s en trends, en over de implicaties en mogelijkheden hiervan voor een land, regio, stad of onderneming. Maatschappelijke wensen en (toekomstige) behoeften stellen wij centraal; we initiëren door middel van anticiperend onderzoek, leggen verbanden die ogenschijnlijk niet zichtbaar zijn, en beantwoorden de actuele vraagstukken van onze cliënten.

 Bij al onze activiteiten kunnen we putten uit een enorme bron van wetenschappelijke én ervaringskennis, die wij ontsluiten vanuit onze expertisegebieden: bodem, water, ruimte, ecologie, gezondheid & veiligheid, energie en regelgeving. Zo streven wij, bewust van de eigen kennis én van het collectieve potentieel, positieve maatschappelijke impact na.


Wij zijn Geofoxx en wij willen ertoe doen. Jij ook?