Sponsoren

Twente Science Quiz

Quizmasters: Dennis & Valerio

EQIB

De switch van studeren naar werken is al heftig genoeg. Wij helpen je graag een handje.

Tijdens de Twente Science Quiz word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Net zoals je tijdens je studie uitgedaagd wordt. Pittige lesstof waardoor nachten doorhalen geen uitzondering meer is, hersenkrakers als tentamenvragen waardoor het zweet je uitbreekt en hoogleraren die tevens graag de lat hoog leggen, maken achterover leunen niet mogelijk. Wanneer je dan eindelijk je felbegeerde diploma krijgt uitgereikt door je thesisbegeleider, met wie je inmiddels een ware haat-liefde verhouding hebt opgebouwd, ben je de gelukkigste mens op aarde. 

Hard work pays off!

Na een welverdiende vakantie, waarin je onder je steen vandaan bent gekrabbeld en je sociale omgeving je ook weer eens ziet, kom je tot twee conclusies. Je kan nog steeds goed tegen weinig slaap! In plaats van met je neus in de studieboeken, hang je nu met vrienden in de kroeg om te vieren dat het diploma binnen is. Daarnaast begin je je langzamerhand nog iets te realiseren. Alhoewel een diploma overduidelijk onmisbaar is, zijn er nog enkele vervolgstappen te ondernemen om hetgeen te realiseren waarom je in eerste instantie ooit voor je studie gekozen hebt. Vraag het jezelf eens af: wat zijn je huidige ambities? Concreet gezegd: wat wordt jouw eerste baan op de arbeidsmarkt en hoe ga je deze binnenslepen? 

Het moge duidelijk zijn dat je dit niet wordt geleerd in de collegebanken. Dit is het moment waarop je zelf actie moet ondernemen. Allerlei vragen spoken waarschijnlijk door je hoofd. Hoe solliciteer ik het beste? Welke bedrijven passen goed bij mij als persoon? Waar krijg ik de juiste begeleiding om mijn ambities waar te maken? Omdat de switch van studeren naar werken al heftig genoeg is, helpen wij hier graag een handje. 

Als EQIB hebben wij een groot netwerk gevestigd in Oost-Nederland, waar veel hoog aangeschreven bedrijven onderdeel van uitmaken. Voor deze bedrijven verzorgen wij de werving & selectie, assessments, coaching en training. Samen met jou als onze kandidaat, voorzien wij jou van concreet advies om ervoor te zorgen dat je jouw ambities kan gaan waarmaken. 

Samen met jou gaan wij het avontuur aan. Laat de studieboeken, papers, tentamens enonvrijwillig gekozen studiegroepjes achter je. Verruil je StuFi voor een salaris, je huisgenotenvoor extra ruimte en je eeuwige snooze button voor een effectieve wekker.

Ben je al werkzaam, maar wellicht niet helemaal  op de juiste plek? Laten we dan samen de opties verkennen voor Medior of Senior functies op HBO en WO gebied.

Start of switch je carrière.

www.eqib.nl