Twente Science Quiz

TWENTE SCIENCE QUIZ

Quizmasters: Dennis & Valerio

ORGANISATIE DOOR KIVI STUDENTS TWENTE


CONTACT

Dit evenement wordt georganiseerd door KIVI Students Twente in samenwerking met de Universiteit Twente. Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Bob Loos van het bestuur van KIVI Students Twente: b.loos@kivi.nl

Voor contact betreffende sponsoring kunt u contact opnemen met Adjay Moenesar: a.moenesar@kivi.nl

KIVI Students Twente is in contact met de Universiteit Twente via Jochem Vreeman: j.c.vreeman@utwente.nl

OVER KIVI STUDENTS TWENTE

KIVI Students Twente is een onderdeel van het grootste ingenieursnetwerk van Nederland; Het Koninklijk Instituut van Ingenieurs, ofwel KIVI.

KIVI Students Twente behartigt de belangen van de studenten en pas afgestudeerden binnen de ingenieurswereld. Ons bestuur bestaat uit enthousiaste studenten die in de regio lezingen, workshops en andere activiteiten organiseren. Hierbij zijn niet alleen studenten aanwezig, maar ook andere (werkende) leden. Tijdens deze activiteiten wordt er gezorgd voor een informele sfeer, zodat je gemakkelijk in gesprek kunt gaan met het studentbestuur en met de overige deelnemers. 

KIVI Students Twente is het aanspreekpunt voor studenten aan de Universiteit Twente, Saxion Hogescholen en Christelijke Hogeschool Windesheim in de regio Oost. Op deze pagina vind je informatie over wat KIVI Students Twente voor jou kan betekenen en over de activiteiten die georganiseerd worden. KIVI Students Twente is te bereiken per e-mail via studentstwente@kivi.nl.