De universiteit TWENTE brengt technologen, psychologen, organisatiekundigen en ontwerpers bij elkaar. Hun innovaties willen we graag met je delen. Dat doen we in een avond vol spannende en interessante activiteiten.

Programma

Voor de Twente Science Night 2017 kun je dit jaar op zaterdag 7 oktober op een drietal locaties terecht. De avond bestaat uit een grote multiplayer pinball installatie op het Oude Markt plein, een bijzondere en interactieve expositie in de Grote Kerk en natuurlijk de bekende KIVI Science Pubquiz in Eetcafé CP.

Locatie: Oude Markt

Wat is de grootste flipperkast waar jij ooit op hebt gespeeld? Tijdens de Twente Science Night kun je op de Oude Markt multiplayer pinball spelen op de kerktoren van de Grote Kerk. En een reuze pinballgame heeft natuurlijk ook een reuze controller.

Interactieve pinballprojectie op de toren van de Grote Kerk

Locatie: Grote Kerk

In de Grote Kerk ben je de hele avond welkom bij de World of Tomorrow wetenschapsexpositie. Interactieve demonstraties, baanbrekend onderzoek, inspirerende sprekers en bijzondere studentenprojecten. Je vindt het hier allemaal!

World of Tomorrow wetenschapsexpositie

Opening van de expositie door Peter-Paul Verbeek

Inspirerende spreker: Bram Nauta

Inspirerende spreker: Sevim Aktas

Locatie: eetcafé CP

Stel je liever je wetenschappelijke kennis op de proef? Dan zit je bij de KIVI Science Pubquiz goed. Het is wel nodig om van te voren jouw team aan te melden.

Ontvangst pubquiz teams in Eetcafé CP

Start KIVI Science Pubquiz