De universiteit TWENTE brengt technologen, psychologen, organisatiekundigen en ontwerpers bij elkaar. Hun innovaties willen we graag met je delen. Dat doen we in een avond vol spannende en interessante activiteiten.

Programma

Voor de Twente Science Night 2017 kun je dit jaar op zaterdag 7 oktober op een drietal locaties terecht. De avond bestaat uit een grote multiplayer pinballinstallatie op het Oude Markt plein, een bijzondere en interactieve expositie in de Grote Kerk en natuurlijk de bekende KIVI Science Pubquiz bij Eetcafé CP.

GIANT PINBALL

19.00 uur - 24.00 uur - Interactieve pinballprojectie op de toren van de Grote Kerk

Wat is de grootste flipperkast waar jij ooit op hebt gespeeld? Tijdens de Twente Science Night kun je op de Oude Markt multiplayer-pinball spelen op de kerktoren van de Grote Kerk. En een reuze pinballgame heeft natuurlijk ook een reuze controller.

WORLD OF TOMORROW WETENSCHAPSEXPOSITIE

19.00 uur - 24.00 uur, Grote Kerk

In de Grote Kerk ben je de hele avond welkom bij de World of Tomorrow Wetenschapsexpositie. Interactieve demonstraties, baanbrekend onderzoek, inspirerende sprekers en bijzondere studentenprojecten. Je vindt het hier allemaal!

World of Tomorrow wetenschapsexpositie

Opening van de expositie door Peter-Paul Verbeek

Inspirerende spreker: Bram Nauta

Inspirerende spreker: Sevim Aktas

WETENSCHAPSPUBQUIZ BY KIVI STUDENTS TWENTE

22.00 uur - 01.00 uur - Eetcafé CP

Tijdens de Twente Science Night organiseert KIVI Students Twente een wetenschapspubquiz. Het belooft een avond te worden vol amusement onder begeleiding van cabaretier Wilfried Finkers en met experimenten van Science on Tour. Voor iedereen die een leuke avond wil beleven vol inspiratie en nieuwe ontwikkelingen in de wetenschap. Aanmelden kan vanaf 6 september via de website van Kivi Students Twente.

Ontvangst pubquiz teams in Eetcafé CP

Start KIVI Science Pubquiz