Open Huis

Route en Plattegrond

De Universiteit Twente is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Eenmaal aangekomen op de campus staan er verschillende mensen voor u klaar om u de weg te wijzen naar het gedeelte van de campus waar het Open Huis plaatsvindt (en waar u kunt parkeren).

OPENBAAR VERVOER

Met de trein

Stoptrein: uitstappen op station Enschede Kennispark.

1. Van hieruit vertrekken er regelmatig bussen richting universiteit (buslijn 1).

2. De loopafstand vanaf station Enschede Drienerlo tot aan de hoofdingang van de Universiteit Twente is ongeveer 8-10 minuten.

Met de bus

Met de bus vanuit Enschede of Hengelo. Vanaf station Enschede met de buslijn 1 richting universiteit en vanaf station Hengelo met de buslijn 9 en/of 18 richting Enschede/Glanerbrug/Gronau (uitstappen bij de halte UT hoofingang).

Voor het plannen van een reisroute naar de universiteit met het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van het Reisadvies van 9292, www.9292.nl. Het centrale adres van de UT is: Drienerlolaan 5, Enschede. Voor de adressen van de specifieke gebouwen, zie de adressenlijst.

AUTO

Maakt u gebruik van een navigatiesysteem, voor dan als bestemming in:

Drienerlolaan 5, Enschede

Vanaf de A1 de A35 volgen richting Enschede.
Neem de afslag nr. 26 Enschede-West/Universiteit.

Houd de rechter rijstrook aan, volg aanwijzing Universiteit/Enschede-West.

Aan het eind van de afslag, ga bij het stoplicht linksaf.

Blijf de borden Universiteit volgen.

Plattegrond

Een plattegrond van het UT-terrein kunt u hier downloaden.