Evenementen & Plechtigheden

Entrepreneurial Day 2018

De Entrepreneurial Day 'Inspiring Pioneers' op donderdag 21 juni 2018 staat in het teken van ondernemerschap, pionieren, innoveren en samenwerken. Heb je een ondernemersgeest? Of wil je meer te weten komen over de kennis en ervaring van ondernemende pioniers? Iedereen die geïnteresseerd is in alles dat met ondernemerschap te maken heeft, is van harte welkom om het gevarieerde programma bij te wonen: of dat nou ondernemers, overheden, UT-studenten, onderzoekers, docenten of alumni zijn. Er is voldoende inspiratie voor iedereen!

De voertaal tijdens dit evenement is Engels en deelname is gratis.

INSPIRING PIONEERS

Pioniers zijn een bron van inspiratie: zij maken het verschil door onontgonnen gebied te betreden, een nieuwe weg in te slaan. Hoe kunnen wij, op onze beurt, inspiratie bieden aan de pioniers van morgen? Wat verwacht de maatschappij in de toekomst? En hoe kunnen wij als meest ondernemende universiteit dé broedplaats zijn voor de voorlopers? 

Entrepreneurial Day 'Inspiring Pioneers'
21 juni 2018
Aanmelden

Innovatielezing door PETER WENNINK

De Innovatielezing wordt dit jaar verzorgd door Peter Wennink, CEO en President van ASML. ASML is tot op de dag van vandaag bij uitstek een succesvol pionier. Keer op keer moet het bedrijf het schijnbaar onmogelijke doen om concurrerend te blijven op het gebied van halfgeleider chips. In zijn keynote deelt Peter Wennink zijn visie op de afgestudeerde van de toekomst en de samenwerking tussen universiteiten en bedrijven. 

ENTREPRENEURIAL MARKET, PRIjzen en muziek van JEANGU MACROOY

Ontmoet ondernemende studenten, (pre)startups en partners op de levendige Entrepreneurial Market en laat je inspireren door de bijzondere voorbeelden van student-ondernemerschap tijdens de grote finale van de UT Entrepreneurial Challenge. Gedurende de middag worden de Van den Kroonenbergprijs voor jong ondernemerschap en de Marina van Dammebeurs uitgereikt. Singer-songwriter Jeangu Macrooy treedt live op en maakt daarmee de middag extra bijzonder.