Evenementen & Plechtigheden

Entrepreneurial Day 2017

De Universiteit Twente nodigt jou van harte uit voor de Entrepreneurial Day op dinsdag 13 juni. Het thema dit jaar is ‘Digitize: disrupt or be disrupted.’ Het belooft een dag vol verbazingen te worden.

Als je denkt aan de Universiteit Twente dan denk je aan onze lange traditie van ondernemen en ondernemerschap. Met meer dan 800 spin- off bedrijven zijn we koploper in Europa en daar zijn we trots op. Samen met studenten, bedrijfsleven en de overheid staan de wetenschappers van de UT voor de technologische en maatschappelijke oplossingen van morgen en nog verder in de toekomst. Tijdens de Entrepreneurial Day is de finale van de UT Challenge en geeft Jose van Dijk van Cisco Systems de innovatielezing.

Voor deze dag is aanmelden verplicht. Graag tot ziens op 13 juni!