Ondernemerschap is al decennialang een belangrijk element in het dna van de Universiteit Twente: kansen zien waar anderen die niet zien, risico's nemen waar niemand anders dat durft en een team bouwen om samen ambitieuze doelen te realiseren.

Dat vraagt om een omgeving die slimme creatievelingen en creatieve slimmerikken te stimuleren en te motiveren, maar ook ondersteunng biedt wanneer nodig. De route van een ondernemer gaat immers niet altijd over rozen.

Op donderdag 20 juni houdt de Universiteit Twente Entrepreneurial Day, een dag ter viering van het ondernemerschap. We hebben Guido Berben, één van de grondleggers van Tikkie gevraagd om uit te leggen hoe een simpel idee de wereld van online betalen op z'n kop heeft gezet. We hebben diverse student-ondernemers op het podium, die hun innovatieve ideeën tijdens de finale van de UT Entrepreneurial Challenge presenteren. Daarnaast de uitreiking van mooie prijzen en ontvangen we Mart Hillen op het podium: hij maakt razend snel carrière als fingerstyle gitarist

We zouden het ontzettend leuk vinden om je tijdens Entrepreneurial Day op de UT te treffen. Samen vieren we dan de ongekende mogelijkheden van ondernemen. Bekijk het programma van de dag.

Laat ons weten dat je komt
Ja, ik ben er bij!