PERSONALISED CAMPUS SERVICES FLIX

Door alle projecten die op de campus uitgevoerd worden ontstaan er vele interessante services. Dit zorgt ervoor dat het voor gebruikers lastig wordt om op de hoogte te blijven van de bestaande services en om uiteindelijk de juiste services te kiezen.

In dit project zal een service aanbevelingssysteem ontwikkeld worden. Hierbij wordt gekozen voor een Netflix gebaseerde aanpak waarbij services aanbevolen worden gebaseerd op het gedrag van de gebruiker in het verleden. Deze services kunnen evenementen bevatten zoals sportevenementen en groepsactiviteiten en ondersteunende services.

De uitdaging in dit project is dat PeCaflix zal moeten leren van data uit erg heterogene bronnen, zoals data uit social networks, data van mobieltjes maar ook van biomedische sensoren. Een andere uitdaging is om een aan de hand van deze data een link te leggen tussen verschillende personen met dezelfde profielen en aan de hand daarvan suggesties doen voor nieuwe idee├źn en gezeglijke activiteiten.

Voor dit project is een samenwerking nodig met onder een aantal CTIT groepen, biomedische technologie en gedragswetenschappen.