Projecten eerste call 2016

Jezelf bewust presenteren

De UT profileert zich als de ondernemende universiteit. Maar hoe ziet de buitenwereld de UT eigenlijk? Hoe wil de UT idealiter gezien worden? Indien je je profileert als ondernemende universiteit dan is het belangrijk dat medewerkers en studenten weten dat zij een visitekaartje van deze ondernemende universiteit zijn. Een professionele uitstraling is dan van belang. Immers: wat doet jouw kledingkeuze met de ander?

In dit voorstel gaan groepen van UT aan het werk om een stuk bewustzijn te creëren van kledingkeuze (stijl en kleur) i.c.m. lichaamshouding en zakelijke etiquette en wat dit met andere personen doet! Dit is een unieke combinatie die nog niet eerder op deze manier benaderd is. Dit is zowel voor studenten als ook voor medewerkers geschikt. Medewerkers/studenten kunnen na het volgen van deze training een voorbeeld zijn voor naaste medewerkers/studenten als ook voor nieuwe medewerkers/studenten.

De manier waarop je jezelf presenteert (kledingkeuze en lichaamshouding) beïnvloedt dat wat je zegt en waarover je iets zegt. Immers: maar 7 % van je gehele presentatie bestaat uit dat wat je zegt. Het is dus ontzettend belangrijk dat degene die presenteert ook een kloppend beeld laat zien met wat hij wil vertellen, hoe hij zich presenteert en hoe hij het vertelt.

De hulp die geboden wordt bestaat allereest uit een klein stukje theorie, ervaren wat kleuren met mensen doen en een stukje zakelijke etiquette. Uiteindelijk gaat de groep ervaren wat hun kledingkeuze met de ander doet. Dit is niet alleen leuk om te ervaren maar ook erg leerzaam.

Deze workshop wordt geboden door It’s Joyce 4 Business (training/kleding/accessoires) www.its-joyce4business.nl