Huisstijl

Communicatie op de campus

JOUW BOODSCHAP OP DE CAMPUS?

De afdeling Traffic beheert alle communicatie-uitingen die je op het campusterrein tegenkomt zoals de LED-schermen en het geveldoek aan de Spiegel. Wil jij jouw boodschap op een van deze middelen? Lees hieronder meer over de mogelijkheden en de kosten, of plaats direct je aanvraag via het orderformulier.

Led Scherm

De University of Twente heeft drie grote LED-schermen waarop boodschappen geplaatst kunnen worden. Er staat een scherm bij de hoofdingang van het campusterrein, er staat een scherm aan het eind van het Pinetumpad en er is een scherm aan de Boulevard aan de Vrijhof.

Het is mogelijk hier je evenement of boodschap te plaatsen, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid en inhoud. Neem contact op met de Student Union voor de beschikbaarheid en de mogelijkheden.  

Plaatsing is gratis, maar als wij het scherm voor je moeten ontwerpen, dan worden daar wel kosten voor in rekening gebracht. Ontwerpkosten zijn € 50,- ex. BTW. Lever je zelf iets aan, houd er dan rekening mee dat we toetsen of dit voldoet aan de voorwaarden en aan de UT huisstijl.

De specificaties over de ledschermen kun je hier vinden.

Vraag direct een plaatsing op het LED-scherm aan via de Student Union.

geveldoek

Jouw evenement op de gevel van de spiegel? Neem contact op met de afdeling Traffic voor de beschikbaarheid, de mogelijkheden en de kosten.

Nieuwe uiting?

Wil je een aanvraag doen voor een volledig nieuwe communicatie-uiting op de campus? Lees dan meer over de criteria en de mogelijkheden.