Huisstijl

Communicatie op de campus

JOUW BOODSCHAP OP DE CAMPUS?

De afdeling Traffic beheert alle communicatie-uitingen die je op het campusterrein tegenkomt zoals de LED-schermen en het geveldoek aan de Spiegel. Wil jij jouw boodschap op een van deze middelen? Lees hieronder meer over de mogelijkheden en de kosten, of plaats direct je aanvraag via het orderformulier.

Led Scherm

De University of Twente heeft twee grote LED-schermen waarop boodschappen geplaatst kunnen worden. Er staat een scherm bij de hoofdingang van het campusterrein en er staat een scherm aan het eind van het Pinetumpad, waar veel studenten en medewerkers, per fiets, de campus op komen.

Het is mogelijk hier je evenement of boodschap te plaatsen, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid en inhoud. Neem contact op met de afdeling Traffic voor de beschikbaarheid, specificaties en de mogelijkheden.  

Plaatsing is gratis, maar als wij het scherm voor je moeten ontwerpen, dan worden daar wel kosten voor in rekening gebracht. Ontwerpkosten zijn € 50,- ex. BTW. Lever je zelf iets aan, houd er dan rekening mee dat we toetsen of dit voldoet aan de voorwaarden en aan de UT huisstijl.

De specificaties over de ledschermen kun je hier vinden.

Vraag direct een plaatsing op het LED-scherm aan via ons orderformulier.

geveldoek

Jouw evenement op de gevel van de spiegel? Neem contact op met de afdeling Traffic voor de beschikbaarheid, de mogelijkheden en de kosten.

Informatieborden

Op de campus staan 3 informatieborden. Deze zijn dubbelzijdig te beplakken.
De kosten hiervoor bedragen € 160,- per bord, dubbelzijdig. Neem contact op met de afdeling Traffic voor de beschikbaarheid, de mogelijkheden voor opmaak.

Waar bevinden deze uitingen zich?

Bekijk de plattegrond om de locaties van de uitingen te zien.

Nieuwe uiting?

Wil je een aanvraag doen voor een volledig nieuwe communicatie-uiting op de campus? Lees dan meer over de criteria en de mogelijkheden.

Led-scherm Drienerlolaan
Led-scherm Drienerlolaan
Led-scherm Pinetumpad
Led-scherm Pinetumpad
Spiegeldoek Campagne
Spiegeldoek Campagne