Universiteitsfonds Twente
Uw gift telt, elk jaar weer!

Je bent jong en je wilt wat. Net afgestudeerd, en op zoek naar je eerste baan. Of ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen? Het Young alumni network kan je hierbij helpen!

Jonge alumni hebben andere uitdagingen dan iemand wiens carrière al langer loopt, of al geëindigd is. Daarom is er voor alumni onder de 35 het Young Alumni Network. Dit netwerk organiseert lezingen, workshops, netwerkborrels en andere activiteiten voor en door jonge alumni. Centraal staan netwerken, jouw loopbaan, persoonlijke ontwikkeling maar uiteraard ook gezelligheid.

Om op de hoogte te blijven van de activiteiten die het UT Young Alumni Network organiseert kun je terecht op onze agenda pagina.

Heb jij ideeën voor gave en leerzame activiteiten? Neem contact met ons op via alumni@utwente.nl!

Nieuw bestuur gezocht!

Het YAN is op zoek naar nieuwe bestuursleden! Door een aantal wijzigingen in het bestuur is het YAN op zoek naar “vers bloed”. Ben jij slechts enkele jaren afgestudeerd aan de UT en heb je (bij voorkeur) ervaring met activisme/een student-bestuur? Dan is het YAN op zoek naar jou! Als bestuurder organiseer je events door het hele land en breng je jonge alumni, zowel online als offline, samen. Benieuwd naar alle ins and outs? Mail dan naar alumni@utwente.nl . 

Volgende event

Op dit moment zijn we druk bezig met het organiseren van een nieuw event in december. Houd deze website en onze social media in de gaten, meer informatie volgt snel! 

MAANDELIJKSE BLOG

Wil jij een blog over jouw ervaringen schrijven? Neem contact op met het bestuur!

Bestuurbestuurders

Anke Renkens (alumnus IDE '12)
Portfolio & Innovation Planner bij Unilever
Bob Schutte (Alumnus BA '11)
Senior Consultant Risk & Compliance bij Consignium, Analist bij Rabobank
Daian Saman (alumnus EST '13)
Educational advisor bij TU Eindhoven
Ivo ten Brinck (alumnus IDE '16)
Project Manager Business Development and Marketing bij Ardagh Group
Pedro Bernardo Meyer (alumnus BA '11)
Country Manager bij Optimizely

Contact 

Neem contact op met de bestuursleden via LinkedIn, of e-mail ons op alumni@utwente.nl.