STUDIEVERENIGING PARADOKS

Uw gift telt, elk jaar weer!

Studievereniging Paradoks behartigt de belangen van studenten Biomedische Technologie (Biomedical Engineering) en Technische Geneeskunde (Technical Medicine) aan de Universiteit Twente. Van 1978 tot 2002 bestond S.V.B.M.T. Paradoks als vereniging voor de afstudeerrichting Biomedische Technologie aan de Universiteit Twente. In 2001 werd de aparte opleiding voor Biomedische Technologie opgericht, wat leidde tot een doorstart van Paradoks in 2002. Technische Geneeskunde is aangesloten bij onze vereniging sinds de oprichting van deze opleiding in 2003. 

Wij dragen zo veel mogelijk bij aan de kwaliteit van studeren, zowel op het gebied van onderwijs als van ontspanning en activiteiten rondom het studeren. Daarnaast biedt Paradoks haar studenten de mogelijkheid om kennis te maken met het werkveld.  

Veel leden dragen zelf hieraan bij, door zich in te zetten in commissies van de vereniging. De vele commissies binnen Paradoks bieden mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Onze vereniging heeft momenteel ruim 1200 leden waarvan ruim 150 leden actief. 

Het kloppend hart van de vereniging is de Paradokskamer, waar het bestuur altijd te vinden is en elke dag vele leden langskomen voor koffie, thee, snacks, spelletjes, tijdschriften en gezelligheid.

Vragen? E-mail studievereniging Paradoks.

links

Website Paradoks
LinkedIn Group Paradoks
Facebook Page Paradoks
Twitter Feed Paradoks