ALUMNIcommissie IMPULS

Uw gift telt, elk jaar weer!

Bijna 1500 academici in Nederland en ver daar buiten kunnen zeggen dat ze de studie Technische Natuurkunde hebben afgerond. Speciaal voor hen is de alumnicommissie Impuls in het leven geroepen. Sinds vele jaren wordt er geprobeerd een uitgebreid netwerk op te richten, dat deze alumni verbindt en doet herinneren aan de tijd aan de Universiteit Twente.

Onze doelen zijn de contacten tussen allerlei natuurkundigen verbeteren en een goed extern netwerk opbouwen. Betreffende het eerste willen we dus niet alleen speciale activiteiten voor enkel oudbestuurders organiseren, maar ook voor alle TN-alumni en willen we ze ook uitnodigen voor bijvoorbeeld symposia. Ten tweede, ook in belang van de vereniging, zien we een goed netwerk als onmisbaar bij het verkrijgen van sponsoring, het vastleggen van interessante sprekers en het promoten van de natuurkunde in het algemeen.

Vragen? E-mail alumnicommissie Impuls.

Activiteiten

Impuls organiseert diverse activiteiten voor haar alumni in samenwerkingen met S.V. Arago en de opleiding. Meer informatie over deze activiteiten is te vinden via de onderstaande links.

links

Studievereniging Arago
LinkedIn pagina voor TN alumni
Facebookgroep voor TN alumni