Alumnivereniging Eniac

Uw gift telt, elk jaar weer!


Op 26 oktober 1992 richtte een werkgroep de ENschedese Informatica Club (ENIAC) op. ENIAC is de alumnivereniging voor de bacheloropleidingen Technische Informatica en Business & IT en de bijbehorende masteropleidingen aan de Universiteit Twente. De vereniging heeft als doel de contacten tussen de alumni en met de universiteit te onderhouden en te bevorderen. Zo organiseert ENIAC regelmatig borrels en activiteiten, wat een fantastische manier is om in contact te blijven met je oude studiegenoten!

Voor maar een paar euro per jaar kunnen alumni lid worden en dan ontvangen ze toegang tot borrels, lezingen en gezelligheidsdagen met culturele, culinaire en actieve hoogtepunten. Daarnaast krijgen leden toegang tot alle activiteiten van studievereniging Inter-Actief, dus het activiteitenaanbod is bijna eindeloos! Bovendien brengt ENIAC ook regelmatig de periodiek I/O Vivat uit, met leuke en interessante verhalen uit het vakgebied, van onderzoeksprojecten van de Universiteit Twente en van andere alumni, waardoor leden op de hoogte van elkaar kunnen blijven.

Kortom: ENIAC is een vereniging voor en door de alumni zelf.

Vragen? Neem dan contact op met alumnivereniging ENIAC.

Huidig bestuur

Lisa de Wilde - Voorzitter
Matthijs Koridon - Penningmeester
Martijn Hoogesteger - Secretaris

Activiteiten

De website van ENIAC bevat een overzicht van alle vorige en aankomende activiteiten. Hier vind je bijvoorbeeld terug wanneer de borrels en activiteiten zijn en welke leuke activiteiten er al zijn geweest. 

Zoals gezegd werkt ENIAC ook samen met studievereniging Inter-Actief, waardoor leden ook toegang hebben tot al hun activiteiten. Meer informatie over hun activiteiten kun je vinden op de website van Inter-Actief.

Links

Website ENIAC
LinkedIn Group ENIAC
Studievereniging Inter-Actief