Alumnivereniging Eniac

Universiteitsfonds Twente
Uw gift telt, elk jaar weer!

Op 26 oktober 1992 richtte een werkgroep de ENschedese Informatica Club (ENIAC) op. Doel van de vereniging is het onderhouden van contacten tussen alumni onderling en met de Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) aan de Universiteit Twente.

Er worden veel activiteiten georganiseerd zoals borrels, lezingen en gezelligheidsdagen met culturele, culinaire en actie vragende hoogtepunten. Daarnaast brengt ENIAC drie tot vier keer per jaar een periodiek uit, waarin de leden leuke en interessante verhalen, zoals onderzoeksprojecten en buitenlandverhalen, over de Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) en de alumni kunnen vinden. 

Ook brengt ENIAC een jaarboek uit, waarin alumni actuele informatie kunnen vinden over elkaar: waar alumni wonen en werken, wanneer ze zijn afgestudeerd en bij welke leerstoel. 

Kortom: ENIAC is een vereniging voor en door de alumni zelf.

Vragen? Neem dan contact op met alumnivereniging ENIAC.

HUIDIG BESTUUR

Jasper Kuperus, Sjoerd van der Spoel, Mark Oude Veldhuis

ACTIVITEITEN

Eniac organiseert diverse activiteiten voor haar alumni in samenwerkingen met I.C.T.S.V. Inter-Actief en de opleiding. Tijdens deze activiteiten komen diverse onderwerpen aan bod zoals:
- Carrière
- Onderzoek
- Studie/Onderwijs
- Bestuur (ALV)
Meer informatie over deze en toekomstige activiteiten is te vinden via de onderstaande links.

Links

Website Eniac

LinkedIn Group Eniac

Studievereniging Inter-Actief