alumnivereniging bekader

Uw gift telt, elk jaar weer!

Bekader is de vereniging van alumni van de studierichting Technische Bedrijfskunde (TBK) binnen de faculteit Management en Bestuur (MB) van de Universiteit Twente. De vereniging is opgericht in 1983 en telt ca 1150 leden, waarvan 250 aspirant studentleden.

De faculteit MB heeft anno 2006 circa 360 medewerkers en 1600 studenten. MB bestrijkt de vakgebieden Bedrijfskunde, Bestuurskunde, European Studies, Gezondheidswetenschappen en Technische Bedrijfskunde. Op al deze gebieden worden initiële Bachelor- en Master- opleidingen gegeven, wordt post-graduate onderwijs aangeboden en wordt multidisciplinair onderzoek naar belangrijke maatschappelijke thema's uitgevoerd.

Bekader is een netwerkvereniging en heeft als belangrijkste doel de onderlinge band tussen afgestudeerden en hun band met de faculteit te onderhouden en verstevigen.

Vragen? E-mail alumnivereniging Bekader.

Huidig bestuur

Adina Aldea, Petra Hoffmann, Fred Jekel (penningmeester), Jan Ketelaar (voorzitter), Jelle van Pijkeren (secretaris) en Daniël Snieder. 

Activiteiten

Bekader organiseert diverse activiteiten voor haar alumni in samenwerkingen met s.v. Stress en de opleiding. Tijdens deze activiteiten komen diverse onderwerpen aan bod zoals:
- Carrière
- Onderzoek
- Studie/Onderwijs
- Bestuur (ALV)
Meer informatie over deze en toekomstige activiteiten is te vinden via de onderstaande links.

Links

Website van Bekader

Linkedin Groep Bekader

Linkedin Groep TBK

Studievereninging Stress