Twente Alumni Lezingen
Bestel hier je kaarten via onze ticketshop!

TWENTE ALUMNI LEZINGEN

De Universiteit Twente houdt graag goed contact met al haar alumni. Daarom wordt jaarlijks een reeks lezingen door heel Nederland georganiseerd. Bij alle sprekers, of ze nou als hoogleraar, docent, alumnus of op een andere manier verbonden zijn aan de UT, zit het ondernemende karakter van de UT in het bloed. Ze zijn altijd op zoek naar een praktische oplossing voor een bestaand probleem. En daar zijn we trots op!

Mede mogelijk gemaakt door het Universiteitsfonds Twente, dat in 2018 haar 70e verjaardag viert, reizen we met de zeven 'ondernemende' sprekers door het hele land. We doen hierbij de volgende steden aan: Amsterdam/Schiphol, Den Haag, Groningen, Enschede, Rotterdam, Maastricht en Utrecht. Met uiteenlopende thema’s als plastic soup, de verbeeldingskracht van ondernemers, het belang van onze zeebodem en storytelling is er voor ieder wat wils. 

Hieronder vind je alle zeven lezingen. Alle lezingen zijn in het Nederlands en kosten vijf euro (inclusief borrel). Onderaan deze pagina vind je meer informatie over de lezingen en de kaartverkoop. Klik op de foto voor meer informatie en om een kaartje te kopen voor de lezing.