TWENTE ALUMNI LEZINGEN voorjaar 2019

De UT komt naar je toe dit voorjaar!

Acht onderzoekers van de Universiteit Twente trekken dit voorjaar het land in om de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied te delen met onze alumni. Ze bezoeken acht steden, dus er is altijd wel een lezing bij jou in de buurt! Zien we je daar?

De onderzoekers van de UT werken aan de wereldwijde maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. Ook onze alumni dragen daar hun steentje aan bij, in welke functie of branche, waar ook ter wereld, ze ook werkzaam zijn. Het delen van kennis tussen onderzoekers en alumni kan van grote waarde zijn voor het oplossen van deze vraagstukken. Daarom organiseert het Alumnibureau de Twente Alumni Lezingen. Waar zijn de onderzoekers mee bezig? Waar ben jij als alumnus mee bezig? Hoe ziet de toekomst van hun en jouw vakgebied eruit? Welke nieuwe vakgebieden zijn er überhaupt? 

Sluit je aan 

De onderzoekers doen Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Groningen, Zwolle, Deventer, Nijmegen en Eindhoven aan. 

Alle onderzoekers werken in hun vakgebied aan oplossingen voor de wereldwijde maatschappelijke uitdagingen van deze tijd; of het nou gaat om nieuwe manieren om energie op te slaan, naaldloze injecties, Alzheimer, het terugdringen van de waterschaarste, of robots op de werkvloer. Door hier als UT community samen in op te trekken, komen we steeds een stap dichterbij de oplossing. Dus sluit je aan! 


Twente Alumni Lezingen 2019
Nieuwsgierig? Onze ticketshop is open!
Bestel nu je ticket(s)!