UTAlumni NetwerkNieuwsKrzysztof Trzaskus wint ‘Beste PhD paper van het jaar 2016’ verkiezing van het Twente Water Centre

Krzysztof Trzaskus wint ‘Beste PhD paper van het jaar 2016’ verkiezing van het Twente Water Centre

Tijdens de 2016 Twente Water Week is Krzysztof Trzaskus onderscheiden voor zijn artikel ‘Towards controlled fouling and rejection in dead-end microfiltration of nanoparticles – Role of electrostatic interactions’ in the Journal of Membrane Science.

De overige drie genomineerden waren Cesar Casiano Flores, Joep van der Zanden en Abebe Chukulla. De jury concludeerde dat alle vier kandidaten een prima paper inbrachten, maar koos uiteindelijk voor het paper en de inspirerende presentatie van Krzysztof Trzaskus.

Het Twente Water Centre beoogt met het ‘Beste PhD paper van het jaar’ verkiezing de interesse in water gerelateerd PhD onderzoek te vergroten. Daarnaast wordt het belang van vroegtijdig hoogwaardige academische publicaties voor jonge wetenschappers geaccentueerd. De jury van het Twente Water Centre bestond uit Gül Özerol, Antoine Kemperman, Marcela Brugnach, Pieter Roos en Suhyb Salama. De pre-screening van in aanmerking komende papers wordt gedaan door het Scientific Program Committee van het Twente Water Centre.