Alumni Talks 2018
Bestel hier je kaarten!

Alumni talks 2018

De eerste twee sprekers voor de Alumni Talks 2018 zijn bekend! Minister van Defensie Ank Bijleveld-Schouten (BSK '86) en uitvinder van de Wifi technologie Cees Links (TW '82), beiden UT-alumni, zullen spreken tijdens de tweede editie van Alumni Talks. Op vrijdag 5 oktober houden zij onder de noemer ‘See the future’ een ‘talk’ over de toekomst van hun vakgebied. De andere twee sprekers worden binnenkort bekend gemaakt via deze website.

Ank Bijleveld-Schouten (BSK '86)

Cees Links (TW '82)

Je kunt je kaarten bestellen via onze webshop. We informeren je dan ook over de verdere invulling van het programma. Wil je nog niet direct bestellen, maar wel op de hoogte worden gehouden van de verdere invulling van het programma, laat dan je gegevens achter!

Alumni Talks 2018
Bestel hier je kaarten!
Bestel!

IMPRESSIE AFGELOPEN JAAR

Foto's

Op vrijdag 13 oktober vond de eerste edite van de jaarlijkse Alumni Talks plaats met als thema 'See the Future'. Op deze pagina kun je de fotos vinden van de Alumni Talks 2017. De fotos van de verschillende onderdelen via de links hier onder te bezichtigen.

Video's 2017

De Alumni Talks 'See the Future' zijn ook opgenomen zodat al onze alumni (nogmaals) kunnen genieten van de korte lezingen. Hieronder vind je de opname.