Alumni Talks 2019
Bestel hier je kaarten!

Op vrijdag 4 oktober vindt de derde jaarlijkse editie van de Alumni Talks plaats. In het sfeervolle Amphitheater geven vier alumnisprekers het publiek een beeld van de toekomst op hun vakgebied.

Tony Agotha (BSK’95) is lid van het kabinet van Frans Timmermans, de First Vice President van de Europese Commissie. Agotha was voorheen plaatsvervangend directeur Directie Europa bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Simpel gezegd: diplomaat. ‘In de diplomatie kun je bergen verzetten,’ zegt Agotha, ‘als je kunt improviseren’.

Giels Brouwer (TBK’12) is oprichter en CIO van SciSports. Als zelfbenoemde voetbalnerd werd hij als klein jongetje verliefd op het spel maar merkte hij al vroeg dat zijn geest sneller was dan zijn voeten. Zijn droom was om het spel ‘Football Manager’ met echte matchgegevens te bouwen en richtte SciSports op, dat nu marktleider is in data-driven player recruitment. SciSports gebruikt AI en deep learning om elke actie op het veld te voorspellen.

Loes Segerink (BMT’07, PhD’11) is adjunct professor en onderzoeker in de BIOS Lab-on-a-Chip groep van professor Albert van der Berg bij nano-instituut MESA+ van de Universiteit Twente. Zij doet onder meer onderzoek naar chips die vroegtijdig kanker kunnen detecteren in urine en chips die de vruchtbaarheid van mannen kunnen meten.

De vierde speker zal binnenkort op deze website bekend gemaakt worden. Dus houd deze pagina goed in de gaten!

Na afloop van de Alumni Talks is er ook de mogelijk om een rondleiding te volgen door het recentelijk geopende U Parkhotel - het voormalige EL/TN gebouw. Mocht je hier in geïntereseerd zijn dan kun je dit kosteloos bij je ticket(s) bestellen.

De middag wordt afgesloten met een gezellige borrel in het nieuwe U Parkhotel.

Bestel hier alvast je kaart(en)!
Bestel!

Bekijk hieronder de foto's van de voorgaande edities van de Alumni Talks.

Tony Agotha (BSK'95)

Giels Brouwer (TBK'12)

Loes Segerink (BMT'07, PhD'11)

Impressie Alumni Talks 2018

Foto's

Op vrijdag 5 oktober vond de tweede editie van de jaarlijkse Alumni Talks plaats met als thema 'See the Future'. Op onderstaande pagina kun je de foto's vinden van de Alumni Talks 2018. De foto's zijn via de link hier onder te bezichtigen.

Impressie Alumni Talks 2017

Foto's

Op vrijdag 13 oktober vond de eerste editie van de jaarlijkse Alumni Talks plaats met als thema 'See the Future'. Op deze pagina kun je de fotos vinden van de Alumni Talks 2017. De fotos van de verschillende onderdelen via de links hier onder te bezichtigen.

Video's 2017

De Alumni Talks 'See the Future' zijn ook opgenomen zodat al onze alumni (nogmaals) kunnen genieten van de korte lezingen. Hieronder vind je de opname.