Uw gift telt, elk jaar weer!

UT alumni komen overal ter wereld terecht na hun afstuderen. 

Onze alumni zijn belangrijke UT- ambassadeurs in binnen- en buitenland. Hier krijg je een beeld waar je onze alumni kunt vinden (Alumni wereldwijd), hun betrokkenheid bij de UT (Terugblik events) en wie onze onze UT-Ambassadeurs zijn (Ambassadeursnetwerk).

Alumni wereldwijd

Op de afbeelding is te zien waar alle UT-alumni zich bevinden (klik op de afbeelding voor een vergroting).

Terugblik events

Voor een terugblik op onze alumni-events kun je kijken op onze Pinterestpagina of onze magazines inkijken.

Gedigitaliseerde foto's

Tijdens de jaacampagne 2016 van het Universiteitsfonds Twente is een project opgenomen om oude foto's uit de universiteitsbibliotheek te digitaliseren. Klik hier voor een overzicht van een aantal van de foto's die digitaal beschikbaar zijn.

Ambassadeursnetwerk

Het ambassadeursnetwerk van de UT bestaat uit alumni en relaties die topposities bekleden in het bedrijfsleven, bij UT-spinoffs in het bijzonder, en bij de overheid. De ambassadeurs zijn rolmodellen voor onze studenten en alumni. 

Het College van Bestuur van de UT kent het ambassadeursnetwerk een belangrijke rol toe in het behouden en verder ontwikkelen van de reputatie van de universiteit. Via haar contacten met het ambassadeursnetwerk houdt de universiteit voeling met ontwikkelingen in de maatschappij en kan de universiteit putten uit een breed arsenaal van expertise. 

Het ambassadeursnetwerk komt meerdere malen per jaar bij elkaar om strategische onderwerpen te bespreken en voeling te houden met de ontwikkelingen aan de universiteit. 

Voor de lijst met al onze ambassadeurs klik hier.