Zie Agenda

Het TechMed Event 2020

Neem deel en ontdek de MedTech-gemeenschap: Registreer nu.
Klik hier

Een online ervaring van 27 augustus to 28 & 29 oktober 2020

Healthcare professionals zijn meer dan ooit op zoek naar contacten binnen de MedTech-community om kennis op te doen, te delen en om contact te leggen met andere experts. In deze veranderende tijden liggen kansen, uitdagingen, nieuwe inzichten en zakelijke partnerschappen in het verschiet. Dit najaar (augustus tot oktober) biedt The 2020 TechMed Event verschillende inspirerende online kennis- en matchmakingevenementen waarin artsen, onderzoekers en bedrijven uit het MedTech-ecosysteem samenkomen. Samen zetten ze een beslissende stap naar een nieuwe visie. Komen er innovatieve gepersonaliseerde technologieën op gang die de toekomst van de gezondheidszorg verbeteren?

Laat u inspireren en ontmoet het beste van de wereld van Science & Business in de MedTech Community!

Het programma

Hoewel we elkaar dit najaar niet persoonlijk kunnen ontmoeten, kunt u nog steeds genieten van ons indrukwekkende online programma. We hebben een gloednieuwe evenementenkalender ontwikkeld met meer dan 60 sessies die plaatsvinden van augustus tot oktober 2020. Je kunt deze evenementen volgen binnen 5 interessegebieden (AI & Intelligent Imaging, Personalised eHealth, Health Robotics, Nano Bio Tech en Innovation meets Industry) ) waar het TechMed Centre en het World Trade Center Twente zich voor inzetten. Met deze thema's kunt u uw online ervaring personaliseren. Check www.techmedevent.com voor meer informatie, geplande sessies en registratie.

Waarom zou je deelnemen?

Ontdek de nieuwste MedTech-updates door de mogelijke 60+ sessies binnen de 5 interessegebieden te volgen om uw programma te personaliseren, met top keynote talks, Meet the Experts, TechMed Tafel-discussies, Virtuele rondleidingen en demo's, interactieve Workshops, Pitches en meer. Bekijk de bevestigde sprekers.

e-Ontmoet de MedTech-gemeenschap en breid uw netwerk uit. Vind nieuwe zaken- of onderzoekspartners. We verwachten: 15+ landen, 150+ bedrijven, 1500 B2B één-op-één meetings en meer dan 400 afgevaardigden. Bekijk de netwerkpagina.

Een virtuele ervaring tussen augustus en oktober 2020, optimaliseer uw programma door uw favoriete sessies bij te wonen:

• 27 augustus: Kick-off meeting. Inclusief het hoogtepunt per interessegebied, inspirerende gesprekken en de lancering van het TechMed Event-platform (krijg toegang tot het exclusieve platform en maak verbinding met de community)

• Augustus - oktober: Pre-sessies. Wekelijkse sessies (lezingen, webinars, Q&A en meer) binnen de 5 interessegebieden.

• 28 oktober: Het congres. Top Keynote sprekers praten over de toekomst van MedTech, Business meets Science: 5 parallelle sessies met lezingen en discussies en de Innovation Show: De impact van MedTech op ons welzijn: innovatieve oplossingen voor uitdagingen in de gezondheidszorg met economisch potentieel en meer.

• 29 oktober: B2B Matchmaking Meetings. Met een exclusieve focus op de supply chain van medische hulpmiddelen. Identificeer uw match op ons platform voorafgaand aan het evenement, vraag vergaderingen aan met relevante contacten en e-ontmoet ze in een één-op-één-vergadering.
Bekijk het volledige programma
Klik hier
Early bird tickets deadline verlengd - tot 16 augustus 2020 (vanwege zomervakantie)
Get your ticket here

ORGANISATIe

The 2020 TechMed Event is een samenwerking van het TechMed Centre van de Universiteit Twente en World Trade Center Twente in Hengelo. Ga naar www.techmedevent.com voor meer informatie.