UTAlumni NetwerkAgendaAlumni Dag Lustrum s.v. Communiqué

Alumni Dag Lustrum s.v. Communiqué

Weet je nog, die goede oude tijd in Enschede? Starten met de Kick-In en het introductiekamp, stappen in De Geus of de Aspen Valley, bezoeken van bedrijven en symposia en tussendoor ook nog wat studeren voor je diploma. Daarin was je natuurlijk niet alleen, maar speelde studievereniging Communiqué ook een rol. 

Heb jij vrijdag 25 oktober al met dikke letters in jouw agenda gemarkeerd? Jouw oude Studievereniging Communiqué viert momenteel haar 25e verjaardag, en daar mogen onze alumni niet bij ontbreken. We hopen je dan ook te ontvangen in de vertrouwde Cubicus op het terrein van de University of Twente. De lustrumcommissie heeft een alumnidag voorbereid. Het zou super leuk zijn om je te mogen verwelkomen! Of je nou (T)CW, COM of CS gestudeerd hebt, of je nou in 2013 of 2002 bent afgestudeerd, iedereen is welkom! Het programma is als volgt: 

14.00 uur        Inloop in de Kuil, Cubicus
14.30 uur        Welkomstwoord
15.00 uur        Minicollege 1 -  Prof. Jan van Dijk, emeritus hoogleraar Communicatiewetenschap over de geschiedenis,het heden en de toekomst van Communicatiewetenschap
15.40 uur        Tijd voor een drankje + groepsfoto
16.00 uur        Minicollege 2 - Dr. Suzanne Janssen en Dr. Jordy Gosselt, beiden alumnus Communicatiewetenschap, over de onderzoeksthema’s van nu en het huidige onderwijsprogramma Communication Science  
16.45 uur        Einde formele programma
17.30 uur        Pubquiz + Buffet
19.00 uur        Einde programma

Aangezien inmiddels ook de eerste internationale alumni afgestudeerd zijn, zal de voertaal tijdens de alumnidag Engels zijn. Deelname is gratis. Als het niet lukt om de gehele middag aanwezig te zijn, dan is het mogelijk om halverwege het programma in te stappen.

Stuur je studievrienden een berichtje en meld je aan via onderstaande link!
Ben je benieuwd wie zich al heeft aangemeld? Kijk dan even op
deze pagina!